Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Educació afectivosexual a les escoles

01/04/2022

L’objectiu és adquirir habilitats per expressar els límits i els desitjos, i evitar experiències sexuals no desitjades.

L’àrea d’Educació i el Servei Municipal d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) han treballat conjuntament en un proposta per treballar l’educació afectivosexual a les escoles de primària del municipi. A partir d’aquest mes d’abril es començarà a impartir un taller adreçat a l’alumnat de 6è que portarà per títol «El teu cos, un estimat espai de revelacions i revolucions».

Aquest projecte té com a objectiu adquirir habilitats per expressar els límits i els desitjos, i evitar experiències sexuals no desitjades. En concret, a través d’aquest taller es pretén aprofundir en l’anatomia íntima i genital a través de l’expressió creativa, assenyalant l’autoexploració com a font de plaer i descoberta. Per tant, el taller tractarà l’autoconeixement dels òrgans sexuals reproductius i de plaer.

El proper 5 d’abril, a les 18 hores, es farà una sessió telemàtica informativa dirigida a les famílies per tractar el contingut i la finalitat d’aquest projecte. Les persones interessades a participar-hi es poden inscriure enviant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Ajuntament
Educació afectivosexual a les escoles
Educació afectivosexual a les escoles
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/06/2023 a les 09:49h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)