Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Can Ribas millora l'equipament informàtic dels cursos que ofereix

29/03/2022

Els centres educatius i de formació i als casals de la gent gran reaprofitaran el material substituït

Les aules de Can Ribas s'han equipat amb nous ordinadors amb l'objectiu d'oferir una formació de millor qualitat en els cursos que s'ofereixen al recinte. Els ordinadors substituïts s'han donat a les escoles, als centres formatius i casals de gent gran municipals.

Aquesta acció acompleix una de les línies d'actuació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que formen part de l'Agenda 2030 presentada per les Nacions Unides i inclosa dins el Pla d'Acció Municipal: el consum i la producció responsables. D'una banda, els ordinadors adquirits són de segona mà, estalviant la petjada mediambiental que suposa la producció de nou material tecnològic i reaprofitant els que ja estan fets. D'un altra banda, els antics ordinadors de Can Ribas, aprofitant que encara són operatius, s'han formatat i preparat per donar-los a les escoles d'educació primària i de música, al Centre de Formació d'Adults i als dos casals de gent gran.

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Nous ordinadors a Can Ribas
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/02/2023 a les 12:50h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)