Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Aquest dijous, 31 de març, ple municipal ordinari

28/03/2022

La sessió començarà a les 19 hores a la sala d'actes Can RIbas-Centre de Recursos Agraris

Aquest dijous, 31 de març, se celebrarà el ple municipal ordinari. La sessió començarà a les 19 hores, a la sala d'actes de Can Ribas-Centre de Recursos Agraris. El ple es pot seguir presencialment a la mateixa sala o a través del canal You Tube de l'Ajuntament de les Franqueses

L'ordre del dia serà el següent:

A) Part dispositiva i activitat de control

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.

2. Donar compte de les resolucions dictades per l'Alcalde i els/les regidors/es delegats/des de l'Alcaldia números 2022-250 a 2022-593 corresponents al període comprès entre els dies 1 i 28 de febrer de 2022.

3. Donar compte de les actes de la Junta de Govern Local números JGL/2022/4 a JGL/2022/7 que corresponen a les sessions pel període comprès entre els dies 1 i 28 de febrer de 2022.

4. Donar compte del Decret de l'Alcalde número 2022-426, de 15 de febrer, relatiu a la delegació especial i general d'atribucions per a la gestió de les Regidories de Civisme i Convivència, i d'Habitatge.

5. Donar compte del Decret de la Tinenta d'Alcalde número 2022-730 de data 11 de març, en què es resol donar-se per assabentat de la transmissió del contracte de l'ús privatiu d'un bé de domini públic (parcel·la d'equipaments situada en el Pla Parcial del sector U), en règim de concessió administrativa, amb la finalitat de la construcció i explotació d'un establiment hoteler.

B) Part resolutiva

6. Proposta d'aprovació de la sol·licitud de la creació de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials de les Franqueses del Vallès.

7. Proposta d’aprovació del Pla Local de Salut de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès.

8. Proposta d'aprovació de la suspensió de llicències per a l’estudi d’una modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana pel canvi de qualificació urbanística de la zona industrial en illa tancada al terme municipal de les Franqueses del Vallès.

9. Proposta d’aprovació provisional de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana per a l’ampliació de la zona esportiva de Llerona.

10. Moció que presenta el grup municipal Imagina Esquerra en Comú-Acord Municipal, i no aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 24 de març de 2022, per a l'ampliació dels drets de la infància migrada a Catalunya.

11. Moció que presenta el grup municipal Imagina Esquerra en Comú-Acord Municipal, i aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 24 de març de 2022, per fomentar la diversitat sexual i de gènere a les biblioteques municipals i centres educatius.

12. Moció que presenta el grup municipal Imagina Esquerra en Comú-Acord Municipal, i no aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 24 de març de 2022, per la creació d'una partida fixa de cooperació al desenvolupament als pressupostos municipals.

13. Moció que presenta el grup municipal Imagina Esquerra en Comú-Acord Municipal, i aprovada per Junta de Portaveus en sessió del dia 24 de març de 2022, en suport del poble sahrauí davant la decisió del govern de Pedro Sánchez Pérez-Castejón de reconèixer la sobirania del Marroc.

C) Precs, preguntes i interpel·lacions

Arxivat a: Ajuntament
Can Ribas
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/05/2022 a les 21:07h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)