Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses inicia la redacció del Protocol d’Abordatge de les Violències Masclistes i LGTBIfòbiques

22/03/2022

Es tracta d’una guia amb recursos per tal que des dels serveis públics es disposi d’eines per prevenir, detectar i actuar davant d’aquest tipus de violència

L’Ajuntament de les Franqueses ha començat la redacció del Protocol d’Abordatge de les Violències Masclistes i LGTBIfòbiques. Un document que ha de donar eines als professionals dels serveis públics del municipi per prevenir, detectar i actuar en casos on es manifesti aquest tipus de violència. Tot i que en els propers mesos hi haurà una guia completa, cal destacar que és un protocol canviant que s’ha d’anar revisant a mesura que, amb el temps, apareixen nous tipus de violència. També és important destacar la incorporació de la població LGTBI en aquest document.

El Protocol d’Abordatge de les Violències Masclistes i LGTBIfòbiques té com a objectiu coordinar l’acció d’institucions i agents socials davant d’aquests casos i, per tant, serà una guia que definirà un circuit d’actuació en què cada agent implicat sabrà què cal fer i qui té les competències per fer-ho.

En aquests moments el Protocol d’Abordatge de les Violències Masclistes i LGTBIfòbiques està en procés de redacció i es treballa en paral·lel amb un Pla Intern d’Igualtat de Gènere i el Pla Local d’Igualtat i de Diversitat Sexual, Afectiva i de Gènere de les Franqueses.

Arxivat a: Ajuntament
Les Franqueses, municipi feminista
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/07/2022 a les 12:13h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)