Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

"bcfranqueses", l'aplicació per notificar incidències a l'Ajuntament

18/01/2022

Les Franqueses presenta un nou canal de comunicació amb la ciutadania

Des d'aquest matí, qualsevol persona que detecti una incidència a la via pública a les Franqueses la pot comunicar a través l'aplicació "bcfranqueses". Aquesta nova eina neix amb la voluntat de desconnectar l'incivisme i d'agilitzar l'arribada i la gestió dels actes incívics o desperfectes als carrers i a les places del municipi.

"bcfranqueses" l'han presentada aquest migdia l'alcalde, Francesc Colomé, la regidora d'Obres i Serveis, Marta Sánchez, i la regidora accidental de Civisme i Convivència, Marta Reche. Francesc Colomé ha destacat que amb aquesta aplicació "adaptem la connexió de l'Ajuntament amb la ciutadania al segle XXI i tenim una nova eina per millorar el municipi". En el mateix sentit, la regidora Marta Sánchez ha destacat que ens permetrà fer "un municipi millor, més net i fer un manteniment més acurat". A més a més, tal i com ha destacat des de Civisme i Convivència, Marta Reche, "l'aplicació ens permet centralitzar la recepció d'incidències i fer-ne el seguiment" i "no només estem comunicant incidències, sino que estem connectant amb el civisme".

L'aplicació "bcfranqueses" és gratuïta i es pot descarregar des de les plataformes de descàrregues d'Apps per a Android i per a IPhone. (Si cliqueu el codi QR adjunt a aquesta notícia hi accedireu directament).

Quins passos he de seguir i què hi puc comunicar?

  • 1. Descarregueu, instal·leu i obriu l'aplicació
  • 2. Registreu-vos.

L'aplicació demana dades personals bàsiques que només serviran per a activitats relacionades per la mateixa aplicació.

  • 3. Cerqueu quin és el tema sobre el qual voleu informar.

Trobareu apartats dedicats a aigua i clavegueram, fanals i semàfors, jardineria, neteja viària, mobiliari urbà, recollida de residus, senyalització vertical i voreres i calçada. Dins de cada apartat trobareu més submenús per especificar el tema.

  • 4. Feu la fotografia i envieu-la.

És important fer la fotografia al lloc on s'ha localitzat la incidència i permetre temporalment l'activació de la ubicació.

  • 5. Feu el seguiment.

A través de l'aplicació pots consultar en quin estat d'execució es troba la incidència.

  • 6. Ajudeu a fer de les Franqueses un municipi millor.
Arxivat a: Ajuntament, Obres i Serveis
Presentació App 1
Presentació App 2
Com funciona l'aplicació?
Codi QR per descarregar l'App
Cartell App
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/05/2024 a les 08:31h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)