Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

S'entreguen els diplomes del programa "Coneix les Franqueses"

15/12/2021

Durant els mesos de novembre i desembre prop d'una vintena de persones nouvingudes han participat en aquest programa

Els i les participants en el programa Coneix les Franqueses, d'acollida a persones nouvingudes, han rebut aquest matí el diploma que acredita els coneixements adquirits.

Durant 5 sessions, celebrades durant els mesos de novembre i desembre, prop d'una vintena de participants han pogut conèixer quins són els drets i els deures de la ciutadania i quins amb quins recursos municipals poden comptar.  L'objectiu d'aquestes 15 hores de formació és d'una banda, familiaritzar aquestes persones amb el municipi dels qual són veïns i veïnes, donar eines per fomentar-ne l'autonomia pel que fa als recursos municipals i públics i fomentar la convivència i la cohesió social. Durant les sessions compten amb l'acompanyament de les agents d'acollida i traductores i de diversos serveis municipals com el Servei d'Informació i Atenció a les Dones, el Servei de Mediació a les Comunitats de Veïns o el Servei de Biblioteca Municipal.

Aquest matí, els i les participants que han superar el curs han rebut el diploma acreditatiu de mans de la regidora de Polítiques Socials, Marta Sánchez, que ha reiterat el convenciment de que "aquest programa apropa les persones al municipi" i ha volgut agrair la feina a les tècniques implicades.

El programa d'acollida Coneix les Franqueses s'emmarca dins els programa Diversitat i Convivència de les Franqueses i compta amb el suport econòmic del Fons Social Europeu i de la Generalitat de Catalunya.  L'assistència a aquest curs és imprescindible per poder tramitar la certificació d'acollida, conjuntament amb les formacions de coneixement de l'idioma i del món laboral.

Arxivat a: Polítiques Socials
Participants en el programa Coneix les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/12/2023 a les 09:52h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)