Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els consells del poble celebren 25 anys

10/12/2021

Llerona els celebra l'11 de desembre i Corró d'Amunt, a principis de 2022

Els consells del poble de Llerona i de Corró d'Amunt són els òrgans consultius i participatius territorials on el veïnat d'aquests dos nuclis pot expressar les seves opinions, fer propostes, preguntes o manifestar les seves inquietuds respecte al dia a dia de cada poble. Ara, fa 25 anys que van començar a funcionar.
Els dos consells dels poble celebren sessions ordinàries periòdiques (mensuals a Llerona i bimestrals a Corró d'Amunt) i compten amb una junta amb representants del govern municipal, de les entitats i associacions de cada poble i del veïnat. Actualment, la presidència del Consell del Poble de Llerona rau en Montse Vila i el de Corró d'Amunt, en Jordi Ganduxé.

Les celebracions a Corró d'Amunt, al 2022

El Consell del Poble de Corró d'Amunt prepara la celebració dels 25 anys pels primers mesos de 2022. Durant aquest quart de dècada des del consell s'ha treballat per l'arribada de la xarxa d'aigua potable en algunes zones del poble, l'asfaltatge d'alguns camins, la pacificació del trànsit en diverses vies com la carretera de Cànoves, la promoció de la comissió de la festa major, el servei de taxi el mes d'agost i també ha convocat pressupostos participatius per destinar el 10% del pressupost total del Consell del Poble.

Llerona celebra l'aniversari aquest desembre

El Consell del Poble de Llerona celebra el dia 11 de desembre, els 25 anys de la seva creació amb una matinal, d'11 a 13 h, a les Antigues Escoles, amb una xerrada sobre participació,el lliurament del Premi de Civisme 2021, el reconeixement als/les presidents/es de la història del consell, la presentació de la ceràmica commemorativa del 25è aniversari, la cantada de l'Himne de Llerona amb la Coral Xeremella i un aperitiu.
El Consell del Poble de Llerona ha treballat per aconseguir fites com la pavimentació dels camins més transitats, l'arribada de l'aigua potable, del clavegueram i de l'enllumenat a les zones rurals o la construcció de voreres, entre d'altres. També ha donat impuls a projectes com el de la recuperació del Falgar, la millora de la zona esportiva o desqualificacions urbanístiques per preservar l'entorn rural i natural.

Arxivat a: Ajuntament
Consell del Poble de Llerona 1
Consell del Poble de Llerona 2
Consell del Poble de Llerona 3
Consell del Poble de Llerona 4
Corró 1
Corró 2
Corró 3
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/08/2022 a les 12:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)