Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Línia telefònica directa per a l'atenció pediàtrica al CAP de Bellavista

17/11/2021

L'atenció primària de les Franqueses van recuperant la normalitat i comencen a ampliar serveis

El Centre d'Atenció Primària les Franqueses disposa des d'aquesta setmana d'un servei d'atenció telefònica directe per a les gestions relacionades amb pediatria, és el 938 618 034. Aquest telèfon està a disposició de totes les famílies amb necessitats d'atenció pediàtrica adscrites al CAP de Bellavista i pretén agilitzar el contacte entre els/les professionals i els/les usuaris/es. De fet, la regió sanitària de referència al municipi ja ha avaluat la importància d'aquesta via de contacte amb la línia habilitada ja fa mesos per a la població de Granollers.

Des de les Franqueses ja fa temps que es reclama una ampliació dels serveis de salut disponible. L'habilitació d'aquest número de telèfon complementa i amplia els serveis a les Franqueses i al CAP de Corró d'Avall s'ha incorporat un psicòleg comunitari. Tanmateix, es continua treballant en la recuperació i ampliació dels serveis d'aquest Centre d'Atenció Primària tal i com es va comprometre la Secretària d'Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut, Meritxell Budó, durant la visita del passat mes d'octubre. En aquella trobada, l'alcalde, Francesc Colomé, li va fer arribar les gairebé 700 signatures recollides pel veïnat reclamant la recuperació del servei.

Arxivat a: Esports
Servei telefònic de pediatria
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/09/2022 a les 13:40h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)