Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'alumnat de l’Escola Municipal de Música puja a l’escenari amb el ‘’Pony Pisador’’

12/11/2021

El grup de folk presenta‘’Its Never too Late for Sea Shanties’’ al Casal Cultural de Corró d’Avall

El Pony Pisador, format per cinc joves barcelonins, no puja sol a l’escenari sinó que compta amb la participació de l'alumnat de l’Escola de Música de Les Franqueses en una de les peces del concert. L’Escola de Música com a centre promotor de la música col·labora en aquest espectacle que fusiona la música folk i tradicional d’arreu del món en un equilibri perfecte entre sentit de l’humor i el virtuosisme. L’espectacle és el dissabte 13 de novembre a les 20 h.

El grup acaba de llançar el seu 4t disc ‘’Its Never too Late for Sea Shanties’’ i el presenta amb un espectacle que pot arribar a més de 2 hores de durada. La formació barcelonina s’ha convertit en el primer grup de la península en cantar sea shanties, cançons de treball marineres, i l’únic en actuar en festivals internacionals del gènere.

L’espectacle únic i imprevisible del Pony Pisador és una excel·lent ocasió per gaudir a parts iguals de música folk i harmonies vocals. L’estil viu i desenfadat del grup fa contagiar el bon humor i desperta les ganes de participar del públic.

Entrades a www.entrapolis.com

Arxivat a: Cultura, Educació
Pony Pisador
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2024 a les 14:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)