Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les escoles bressol municipals mantenen oberta la inscripció

08/11/2021

Les tres escoles de primera etapa d'Educació Infantil ofereixen servei de 7 a 19 h

Les famílies amb infants entre 4 mesos i 3 anys disposen a les Franqueses de tres escoles bressol municipals per a iniciar l'escolarització a la primera etapa d'Educació Infantil. El Gegant del Pi a Bellavista i Cavall Fort i les 3 Bessones a Corró d'Avall continuen amb les matriculacions obertes durant tot el curs i donen la possibilitat de visitar-les per rebre informació sobre els projectes educatius i els recursos dels quals disposen. Els tres centres ofereixen horari d'escolarització entre les 7 i les 19 h amb diverses modalitats de jornada (intensiva, sencera o tarda), també disposen de servei de menjador amb cuina pròpia i realitzen tot tipus d'activitats dins i fora de l'escola com excursions i sortides, colònies, piscina, anglès, massatges per a nadons o la celebració de les festes tradicionals i populars. Tot emmarcat en un projecte que permeti l'adquisició d'habilitats i d'aprenentatges en un entorn educatiu i lúdic amb l'acompanyament de mestres especialitzats i en unes instal·lacions dissenyades per atendre i estimular els infants. Les escoles bressol municipals treballen amb una metodologia pedagògica on la manipulació i l'experimentació són claus i amb una atenció personalitzada i orientada a la diversitat.

Si les voleu conéixer, us podeu posar en contacte directament amb les escoles bressol municipals.

Les 3 Bessones
c. Sant Joaquim, 85 / 938 498 483
(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Cavall Fort
c. Miquel Martí i Pol, 6-8 /938 463 494
(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

El Gegant del Pi
c. Provença, 20 / 937 320 300
(Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Educació
Escoles bressol municipals
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/05/2022 a les 21:07h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)