Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Col·loqui sobre l’esport en clau de gènere

28/10/2021

Un any més la Biblioteca de l’Esport convida a generar un espai de reflexió al voltant l’esport com a recurs educatiu

El projecte la Biblioteca de l’esport. Recurs per l’educació convida el proper 9 de novembre a les 10 h al Teatre Auditori de Bellavista a una trobada col·loqui per reflexionar al voltant de l’esport i el gènere. Comptarà amb la presència de Pau Ribes, primer nedador de natació artística adscrit al Club Natació de Les Franquesesi adherit al projecte de la Biblioteca de l’esport. El convidatparlarà de la seva experiència dins d’una disciplina esportiva tradicionalment associada al gènere femení. A la trobada educativa també hi participarà Carola Fontan, autora del treball de recerca ‘’Esport i discriminació’’ i alumna de l’Institut el Til·ler i futbolista. La trobada reflexionarà sobre el gènere com una condició determinant i alhora com a un motiu d’exclusió en el món esportiu.

La Biblioteca de l’Esport és un projecte que pretén evidenciar que l'àmbit esportiu és també un agent educador. A més pretén generar sinergies de cooperació i col·laboració que permetin créixer dins de l’àmbit esportiu. La Biblioteca Municipal de Bellavista disposa d’un fons bibliogràfic especialitzat en aquest tema.

En el col·loqui també hi participaran Ismael Martín, professor de l’institut Lauro, Josep Campaña, director gerent del Patronat Municipal d’Esports i Josep Maria Mas, president del Club Natació les Franqueses.

L’acte serà en format híbrid. Per assistir presencialment es poden reservar les entrades a www.entrapolis.com i també es podrà seguir a través del canal de YouTube de l’ajuntament i a través de Facebook.

 

Arxivat a: Esports, Cultura
Col·loqui esport i gènere
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/02/2023 a les 10:55h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)