Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els Gorchs organitza el X Torneig Internacional ITF 80.000$ + H en categoria femenina

05/10/2021

La competició és la més important en pista ràpida a nivell estatal

Avui, la sala de plens de l’Ajuntament ha estat l’escenari de la presentació del X Torneig Internacional Femení ITF-WTA 80.000$ + H. Diverses jugadores situades entre els llocs 100 i 300 del rànquing mundial i 7 jugadores situades per sota de 100 participaran en aquesta competició que té la seva darrera prova a les Franqueses del Vallès.

El torneig, organitzat tradicionalment pel Club Tennis els Gorchs, és la competició de major rellevància que es celebra a Catalunya i el més important a nivell estatal pel que fa a pista ràpida. Enguany comptarà amb la presència de tenistes com l’holandesa, Arantxa Rus.

Del 25 al 31 d’octubre, les Franqueses es convertirà en la capital del tennis femení. La regidora d’Esports, Montse Vila, ha iniciat l’acte destacant que “la historia de l’esport femení és la historia d’una lluita. Al llarg dels segles les dones han hagut d’obrir-se pas en contra dels prejudicis” i ha afegit que l’esport femení està cada vegada més normalitzat, però que encara queda molt camí per recórrer.

El torneig s’ha presentat avui a l’Ajuntament amb la presència dels presidents de la Real Federación Española de Tenis i de la Federació Catalana de Tennis, Miguel Díaz i Jordi Tamayo, que han acompanyat el president del Club Tennis els Gorchs, Jaume Marquès, a l’alcalde, Francesc Colomé, i a la regidora d’Esports, Montse Vila. Durant la presentació també ha estat present l’entrenadora i exjugadora professional, Anna Font, qui va participar al 2005 al primer torneig internacional que es va organitzar al Club Tennis els Gochs.

L’alcalde ha fet una especial menció a “l’important teixit esportiu arrelat al territori que fa temps ha iniciat un camí compromès amb la pràctica de l’esport femení” i ha recordat també, la significació de l’esport en qualsevol societat, especificant que “les Franqueses està al costat de totes aquelles entitats i clubs que fomenten l’esport i tots els beneficis que aquest aporta”.

L’Ajuntament ha agraït al Club Tennis Els Gorchs  que s’hagi “obert” al municipi i la Federació Catalana de Tennis ha aprofitat l’acte per fer entrega d’una placa que reconeix l’entitat com a “Club d’Excel·lència”, segell de qualitat per comptar amb llicència federativa i amb tot l’equip tècnic amb la formació i llicència corresponent així com el registre al ROPEC.

Arxivat a: Esports
Presentació del X Torneig Internacional Femení ITF 80.000$+H les Franqueses
Presentació del X Torneig Internacional Femení ITF 80.000$+H les Franqueses
Presentació del X Torneig Internacional Femení ITF 80.000$+H les Franqueses
Cartell del X Torneig Internacional Femení ITF 80.000$+H les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/01/2022 a les 13:58h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)