Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

A punt per anar al teatre? Ja és aquí la nova temporada d'espectacles

21/09/2021

El darrer cap de setmana del setembre s'inicia la nova programació

 

Tots els espectacles disposen de venda anticipada d’entrades a partir del 6 de setembre via online a www.entrapolis.comen les taquilles del Teatre Auditori de Bellavista i del Casal Cultural de Corró d’Avall, de dilluns a divendres de 17 a 21 h i dissabtes de 10 a 14 h. Les entrades són numerades. La programació queda subjecta a les mesures sanitàries preventives per la Covid-19 vigents. Trobareu més informació a www.teatres.lesfranqueses.cat 

 

Preus:

General 5 € / Reduït 4 € *

El monstre de colors/The One Show/Ondina/Una altra estrena/Savia/La motxilla de l’Ada/Molsa.

General 8 € / Reduït 6 € *

Brossa/36+1.

General 9,50 € / Reduït 8 € *

El Pony Pisador/Escocía/Alhayat o la suma dels dies/Likes.

General 18 € / Reduït 15 € *

Concert d’Any Nou.

* Preu reduït (anticipada, majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys)

 

Divendres, 8 d’octubre, 20’00 h.

CASAL CULTURAL DE CORRÓ D’AVALL 

Escocía

Txabi Franquesa

Txabi Franquesa presenta «Escocía», el seu espectacle més madur. I amb això no enganya, perquè inevitablement, l’últim sempre és el més madur. D’allà ve el seu «escozor generacional». La lluita d’un home ja en els 40, a cavall entre la joventut i la vellesa. Una batalla contra la dicotomia de qui se sent jove, però la seva realitat mostra a una persona més a prop del Imserso que del moviment universitari. Un show de fúria inofensiva.

Text, direcció i interpretació: Txabi Franquesa.

Durada: 90 minuts.

Recomanat a partir de 16 anys.

 

Dissabte, 16 d’octubre, 18’00 h.

TEATRE AUDITORI DE BELLAVISTA

The One Show

Jammes Garibo

Ritme, força i espectacle son les tres paraules que poden definir aquest espectacle de màgia. Jammes Garibo, premi nacional de màgia, protagonitza aquest show en el qual l’espectador pot veure totes les facetes de l'il·lusionisme, essent la més espectacular de totes la de les grans il·lusions. Una forma diferent de presentar números de màgia amb un toque modern contemporani i amb l’estil personal d’aquest mag.

Direcció i creació: Jose V. Garibo Gimenez.

Durada: 70 minuts.

Recomanat a partir de 5 anys.

 

Dissabte, 23 d’octubre, 20’00 h.

CASAL CULTURAL DE CORRÓ D’AVALL

Alhayat o la suma dels dies

La Viciosa

Alhayat explica l’eterna espera que pateixen els milers de refugiats als camps després d’haver realitzat el viatge més llarg i difícil de les seves vides. La Júlia és voluntària. Arriba al camp i coneix en Hadi. Comencen a comunicar-se amb pissarra: paraules i dibuixos. Mig català, mig anglès, mig àrab. Això els acaba portant a un intercanvi de llibres, al qual s’hi afegeix la Samura, la germana d'en Hadi. La literatura es converteix en la sortida que tots tres necessiten per fugir del camp.

Text: Laia Foguet i Aura Foguet.

Direcció: Aura Folguet.

Interpretació: Georgina Latre, Manar Taljo i Moha Amazian.

Durada: 85 minuts.

Espectacle en català, anglès i àrab.

 

Dissabte, 30 d’octubre, 18’00 h.

CASAL CULTURAL DE CORRÓ D’AVALL

Ondina

Les Anxovetes

«Ondina» és un conte musicat i alhora un concert teatralitzat. Entre diàlegs i cançons, coneixerem la història de tres germanes que vivien a la muntanya però enyoraven molt el mar. El seu pare havia estat mariner però va morir en una tempesta i la mare, plena de tristesa, va decidir endur-se-les a viure a la muntanya. Amb el temps, les tres germanes emprenen un viatge cap al seu lloc d’origen seguint la crida de les ondines i redescobrint el món de l’havanera, les barques, els mocadors blancs, les tavernes, el rom cremat...

Text: Sadurní Vergés Vilella.

Direcció: Martí Torras Mayneris.

Interpretació: Tona Gafarot, Montse Ferrermoner, Marta Pérez, Xevi Pasqual i Salva Gallego.

Durada: 50 minuts.

Recomanat a partir de 5 anys.

 

Dissabte, 6 de novembre, 18’00 h.

TEATRE AUDITORI DE BELLAVISTA 

Una altra estrena

SUS4

SUS4, una companyia emergent de teatre musical és dedica a viatjar per tot Catalunya creant musicals a mida per la població on van a parar. Es preparen coneixent la història i habitants del lloc on actuen i creen un espectacle únic i personal. Però no són gaire organitzats, han arribat un dia tard al teatre i el públic ja ha ocupat les seves localitats. Els sis actors i actrius de la companyia hauran d’improvisar un musical únic i repetible passant pels grans èxits del gènere amb la principal ajuda del públic.

Direcció: Clara Solé.

Interpretació: Carles Alarcón, Alexandre Ars, Maria Codony, Ferran Enfedaque, Laura Font i Clara Giralt.

Durada: 90 minuts.

Recomanat a partir de 5 anys.

 

Dissabte, 13 de novembre, 20’00 h.

CASAL CULTURAL DE CORRÓ D’AVALL

It’s never too late for Sea Shantis

El Pony Pisador

Concert organitzat per l’Escola Municipal de Música de les Franqueses del Vallès

El Pony Pisador és un grup de cinc joves de Barcelona que mescla música folk i tradicional d’arreu del món en un equilibri perfecte entre sentit de l’humor i virtuosisme. L’aire despreocupat d’El Pony Pisador en directe és contagiós i desperta el bon humor i les ganes de participar del públic d’allà on va. En aquest concert presentaran el nou espectacle de Shea Shanties, cançons marineres tradicionals i ara de moda gràcies a Tik Tok.

Adrià Vila: Percussió i veus
Guillem Codern: 5-string banjo i veus
Martí Selga: Flautes i veus
Miquel Pérez: Violí i veus
Ramon Anglada: Guitarra i veus

 

Dissabte, 20 de novembre, 20’00 h.

TEATRE AUDITORI DE BELLAVISTA

Savia

Ballet Endansa Dansa Espanyola

«Savia» és un espectacle oníric i al·legòric. La versatilitat, plasticitat i força de la dansa espanyola en les seves quatre disciplines (folklore, escola bolera, dansa estilitzada i flamenc), amb pinzellades de neoclàssic i contemporani, ens ajuda a expressar les nostres emocions i sentiments. La nostra «sàvia» és la dansa, la necessitem per alimentar l’arbre de la vida que portem a dins. Un arbre que és una dona o moltes dones de diferents edats que pugen els braços al cel. Braços que ploren, criden, lluiten, abracen, riuen… Necessitem de «savia» antiga per saber d’on venim i de «savia» nova per saber cap a on anem.

Creació i direcció: Montse Moreno i Susana Arévalo.

Durada: 45 minuts.

 

Dissabte, 27 de novembre, 20’00 h.

CASAL CULTURAL CORRÓ D’AVALL

Brossa

H6 Clown

Brossa és la òpera prima com a clown de Raúl Martínez. Amb aquest espectacle d'humor gestual, es vol endinsar en l'imaginari d'un sensesostre que es veu obligat a viure al carrer. La seva nova casa és un contenidor i sobreviu aprofitant la brossa que generen els altres. Per intentar portar la situació a la que s'ha vist exposat el millor possible, fa servir l'humor com a fil conductor.

Text, interpretació i creació: Raúl Martínez Monje.

Direcció: Anna Casal Segalés.

Durada: 60 minuts.

 

Dissabte, 1 de gener, 19’00 h.

TEATRE AUDITORI DE BELLAVISTA

Concert d’Any Nou

Orquestra Internacional Maravella

L'Orquestra Maravella, nascuda a Caldes de Malavella en la primavera de l'any 1.951, porta 70 anys seguits actuant en tot el món (Bèlgica, Alemanya, Itàlia, França, Àustria, Suïssa, Portugal, Holanda, Andorra, Dinamarca, Rússia, etc). Aquest serà el 31er Concert de Cap d’Any que fan a les Franqueses. Un gran espectacle de música i cançons de diferents estils i èpoques per a compartir en família. Tot un clàssic de les Franqueses.

Cantants: Imma Comadevall, Meritxell Galán, Benjamí Felip i Audreu Montiel.

Direcció musical: Eduard Font.

Durada: 85 minuts.

 

Dissabte, 8 de gener, 18’00 h.

TEATRE AUDITORI DE BELLAVISTA

La motxilla de l’Ada

Teatre al detall

L'Ada té ganes de jugar, per això es troba amb la seva millor amiga i el seu millor amic... i juguen. Ara ja no porta aquella motxilla feixuga, que tant li pesava, que no la deixava ser qui és. Amb aquella motxilla, l'Ada sentia que no encaixava amb el que suposem que ha de ser un nen o una nena. Però ara ja ha trobat el seu lloc. Un espectacle que ens parla de la identitat de gènere, perquè allò de "nen-nena, home-dona, blau-rosa, fort-feble..." potser ha de canviar definitivament.

Text: Jordi Palet.

Direcció: Joan M. Segura Bernadas.

Interpretació: Xavi Idàñez i Txell Botey.

Durada: 60 minuts.

Recomanat a partir de 5 anys.

 

Dissabte, 15 de gener, 20’00 h.

TEATRE AUDITORI DE BELLAVISTA

Likes

Dara

La Lídia, el Toni, el Pol i la Berta són quatre companys accidentals que comparteixen un espai de coworking mentre miren de tirar endavant cada una de les seves professions. Cap dels quatre ha aconseguit treballar de la manera que esperava fer-ho. Bé, treballar sí, el que no han aconseguit és vendre’s; ningú els coneix. A partir d’una foto fortuïta i una reacció inesperada a les xarxes, els quatre veuran com les seves vides canvien dràsticament. El que no saben és on porta el camí. «Likes» és una obra que posa sobre la taula quants likes necessitem per poder, també, posar-hi un plat.

Direcció i text: Roc Esquius.
Interpretació: Núria Deulofeu, Bernat Mestre, Isidre Montserrat i Míriam Tortosa.
Durada:
75 minuts.

 

Dissabte, 22 de gener, 18’00 h.

TEATRE AUDITORI DE BELLAVISTA

 Molsa

Thomas Noone Dance.

Dansa, titelles i vídeo-projecció es combinen a «Molsa»per explicar als nens i nenes una història emotiva i tendra, un delicat conte sobre l’amistat. El protagonista, el gos Molsa, busca incansable la seva amiga Janinka després que la guerra els hagi separat. Cap dels obstacles que li sortiran al pas el farà defallir: Molsa està disposat a córrer tot d’aventures a fi de retrobar-se amb la nena.Thomas Noone Dance tradueix al llenguatge de la dansa les emocions que recorren el cèlebre relat de David Cirici, Premi Edebé de Literatura Infantil 2013.

Text: David Cirici.

Direcció: Thomas Noone.

Interpretació: Joel Mesa, Paula Tato, Blai Rodríguez.

Durada: 45 minuts.

Recomanat a partir de 5 anys.

 

Dissabte, 29 de gener, 20’00 h.

CASAL CULTURAL CORRÓ D’AVALL

COMMEMORACIÓ DEL BOMBARDEIG DE 1939 

36+1

Inútils mots

«36+1» és un espectacle de poesia i teatre, un espectacle de creació, una teatralització que neix de la tria de quinze títols de «36 poemes a partir del 36», el llibre de l’escriptor barceloní Ricard Creus que es va publicar al 1978. Es tracta d’una visió íntima dels fets que es van produir a partir del 18 de juliol de 1936. Parla de la guerra, de la postguerra i de la lluita silenciosa que va portar a la recuperació de les llibertats democràtiques. Si primer el relat és quotidià i marcadament emocional, a mesura que avancem en els anys, per força, el discurs es va fent més polític i filosòfic. No es tracta, doncs, d’una narració nostàlgica sinó d’una constatació vital.

Text: Ricard Creus.

Direcció, adaptació i interpretació: Maria Pla.

Durada: 50 minuts.

 

 

Adreces i telèfons:

Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut. Can Ganduxer, Avinguda de la Sagrera,1. Tel. 938 466 506

Teatre Auditori de Bellavista. Carrer d’Astúries, 1. Tel. 938 405 782

Casal Cultural de Corró d’Avall. Avinguda de Santa Eulàlia, s/n. Tel. 610 655 921

 

Espectacles passats:

Dissabte, 25 de setembre, 18’00 h.

TEATRE AUDITORI DE BELLAVISTA

El monstre de colors

Tutatis

Groc, blau, vermell, negre i el verd... Quin embolic! Cada color representa una emoció, però cal saber entendre-les per posa-les en ordre. Adaptació teatral de “El Monstre de Colors”, l'obra d'Anna Llenas amb més de 300.000 còpies venudes i traduïda a 16 idiomes. Una posada en escena plena de poesia visual i música que ens ajudarà a connectar amb cada emoció.

Text: Ana Llenas.

Direcció: Ruth García.

Intèrprets: Gisela Guitart, Laura Bosh i Mireia Casado.

Durada: 45 minuts.

Recomanada per a nens de 2 a 7 anys.

 

Arxivat a: Cultura
Escocía
The One Show
Alhayat
Ondina
Una Altra Escena
El Pony Pisador
Savia
Brossa
Concert de Cap d'Any
La Motxilla de l'Ada
Likes
Molsa
36+1
El Monstre de Colors
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/03/2023 a les 15:00h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)