Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall a punt per a la nova temporada

10/09/2021

La reforma integral de la coberta del pavelló poliesportiu finalitza millorant els 1500 m2 de la instal·lació.

La Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall llueix la seva millor cara per a encetar la temporada 2021-2022. Després de les obres realitzades durant els mesos d’estiu, els usuaris i les usuàries de les instal·lacions gaudiran d’un equipament més il·luminat i més segur per a la pràctica de les diferents activitats esportives.

El pavelló poliesportiu disposa, des d’aquest mes d’agost, d’una nova lluerna, que millora la lluminositat de l’espai i facilita la ventilació creuada. La reforma integral de la coberta, que comprèn la impermeabilització i aïllament d’aquesta, el tractament per ignifugar el material i la pintura blanca de tota l’estructura metàl·lica que la suporta, ha tingut un cost del 555.210 euros. Durant els darrers dies s’han realitzat proves d’estanquitat per comprovar que no hi ha filtracions ni humitats.

La reforma del parquet també contribueix a millorar l’espai per a la pràctica esportiva. Concretament, s’ha polit, envernissat i tornat a marcar i pintar el terra. Aquesta actuació té un cost de 38.200 euros.

La millora del pavelló s’ha enllestit amb la col·locació de ventiladors a la part central de les grades per afavorir la renovació d’aire, amb un cost de 5.425 euros, i amb la substitució de la barana frontal i la barana de les escales d’accés a la graderia. Actualment aquestes no són escalables i disposen d’una vidriera que millora la visibilitat del públic durant els partits. Aquesta actuació ha comptat amb un pressupost de 22.500 euros.

A banda d’aquestes actuacions, s’està realitzant la nova instal·lació d’aigua calenta sanitària a les dutxes del pavelló poliesportiu i a les del camp de futbol amb un cost de 50.461 euros. La nova instal·lació està adaptada a la normativa de prevenció de la legionel·losi amb l’objectiu de contribuir a la lluita contra les malalties infeccioses en les instal·lacions esportives. 

Arxivat a: Esports
Millores al pavelló poliesportiu de la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall
Millores al pavelló poliesportiu de la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall
Millores al pavelló poliesportiu de la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall
Millores al pavelló poliesportiu de la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2021 a les 11:56h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)