Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament repartirà mascaretes entre els joves de 15 a 25 anys

15/07/2021

L'acció es realitza gràcies a la donació de l'empresa Felmar Salud de 4.800 mascaretes

En uns dies els/les joves de les Franqueses d'entre 15 i 25 anys rebran a casa dues mascaretes FFP2. L'Ajuntament ha escollit a aquest grup d'edat ja que és la que actualment té una incidència més alta de la Covid-19. A més a més, tan sols fa uns dies que es va iniciar la vacunació dels/les joves i, per tant, estan en una situació de més risc que les persones de més edat.

Aquesta acció es realitza gràcies a la donació de 4.800 mascaretes des de l'empresa Felmar Salud. Aquesta empresa, situada a Can Castells, ja ha realitzat accions similars a altres municipis durant la pandèmia, tal i com han explicat el gerents, Roger Pacual i Ivan Meseguer, durant l'acte d'entrega de les mascaretes. Durant aquest acte, l'alcalde, Francesc Colomé, ha agraït el gest solidari a Felmar Salut i ha recordat que "les administracions, sense la col·laboració de la societat civil i de les empreses no poden guanyar al virus". Colomé també ha recordat que "Mans+mascareta+distància+ventilació" continuen sent claus per superar la pandèmia. 

 

Arxivat a: Ajuntament, Sanitat i Salut Pública
Donació mascaretes 2
Donació mascaretes 1
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)