Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament continua equipant les instal·lacions de l'Escola Municipal de Ciclisme

13/07/2021

Durant els darrers dies s'ha fet arribar l'aigua potable i s'hi ha instal·lat una font

L'Ajuntament continua donant forma als terrenys de l'Escola Municipal de Ciclisme. Aquest equipament, situat al polígon del Pla de Llerona, va iniciar la seva activitat fa uns mesos amb la instal·lació dels primers elements per poder realitzar les activitats amb la Unió Ciclista les Franqueses. Durant aquest estiu també s'està celebrant el campus de tecnificació d'aquesta entitat.

La instal·lació de la font d'aigua potable és una més de les actuacions que es continuaran realitzant per equipar la zona per a que s'hi puguin practicar les diverses modalitats d'esports en bicicleta en les millors condicions.

L'Escola Municipal de Ciclisme de les Franqueses ha començat a funcionar durant aquest 2021 i està oberta a infants i joves d'entre 3 i 18 anys. Està situada entre els carrer d'Holanda, de Suècia i d'Alemanya i ocupa un espai de 1.600 m2. Actualment compta amb un "Pump Track", un circuit per a bicicletes amb salts i resalts per a la pràctica de la BMX i un minicircuit de BTT. En un futur hi ha prevista la creació d'un circuit de terra i d'un altre de carretera, d'un circuit MTB-CX i d'una pista d'atletisme.

Si esteu interessats en el ciclisme podeu conèixer l'oferta consultant les activitats esportives per al curs 2021-2022.

 

.

 

Arxivat a: Esports
Nova font de l'Escola Municipal de Ciclisme
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/08/2022 a les 12:38h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)