Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses, un municipi compromès amb la diversitat afectiva i sexual

02/07/2021

Entre maig i juny promogut actes per conscienciar sobre la llibertat per ser i sentir sense estigmes

Lliures de ser qui som és la campanya que ha impulsat l’àrea de Feminisme i Igualtat de l’Ajuntament de les Franqueses per conscienciar sobre la llibertat per ser i sentir sense patir cap tipus de discriminació. Una campanya que ha coincidit amb la presentació d’una marca de ciutat amb els colors de l’arc de Sant Martí, una imatge que acompanyarà els elements de difusió relacionats amb la diversitat afectiva i sexual.

Des del 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, i fins al 28 de juny, Dia Internacional per l’Alliberament de Lesbianes, Gais, Trans*, Bisexuals, Intersexuals i d’altres identitats sexuals i de gènere, s’han organitzat diversos actes com la plantada de la caravana Sex Truck, una proposta pedagògica sobre sexualitat que s’ha portat tant al mercat de Corró d’Avall com a la plaça de l’Espolsada; la representació de l’espectacle Una parella de iaies, que posava sobre la taula l’homosexualitat en dones grans; o la trobada virtual Per un món sense armaris, un taller de sensibilització en identitat i gènere.

Aquesta programació també ha anat acompanyada d’actes simbòlics com la col·locació de la bandera irisada al balcó de l’Ajuntament o la il·luminació de la seva façana amb els colors de l’arc de Sant Martí. En aquest sentit també hi ha accions permanents com la instal·lació de semàfors inclusius LGTBI a diversos passos de vianants: dos a la carretera de Ribes i un altre al carrer Pont a l’alçada de la rotonda de Can Mònic.

Amb aquestes iniciatives les Franqueses es posiciona com un municipi plural que fomenta el respecte a les diferents identitats, expressions de gènere i orientacions afectives i sexuals, objectius que tindran continuïtat en el temps.

Pots consultar totes la galeria de fotografies de la campanya Lliures de ser qui som aquí

Arxivat a: Ajuntament
Sex Truck
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/07/2021 a les 22:48h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)