Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses prepara la posada en marxa el Servei Municipal d'Informació i Atenció a les Dones, SIAD

02/06/2021

El servei funcionarà a Bellavista i a Corró d'Avall i formarà part de la xarxa SIAD de Catalunya

Les Franqueses està enllestint els tràmits per obrir un Servei Municipal d'Informació i Atenció a les Dones, SIAD. Aquest servei se situarà físicament a l'edifici de Bellavista Activa i a la plaça de l'Ajuntament, per tant, tindrà dos emplaçaments físics per arribar al màxim de població femenina del municipi amb un servei especialitzat.

El SIAD donarà informació, orientació i assessorament psicològic i jurídic. Serà un servei confidencial i gratuït amb la potenciació de l'autonomia de les dones com a principal objectiu.

Aquest servei neix amb la voluntat de ser proactiu i d'incloure, a més a més de l'atenció telefònica (específica per al servei) i presencial, activitats com xerrades i cursos on es buscarà la participació d'associacions i col·lectius de les Franqueses. També, s'acostarà a la franja d'edat més jove a través dels instituts i d'espais com el Centre Municipal de Joves o l'Espai Zero, entre d'altres. Estarà inclòs dins la xarxa SIAD Catalunya, coordinada per l'Institut Català de les Dones, i, per tant, tindrà connexió amb més d'un centenar de serveis similar arreu del territori amb qui compartir eines i materials.

El SIAD, que pretén abastar el màxim de consultes i de problemàtiques, vehicularà l'atenció a les dones de les Franqueses i serà l'encarregat de derivar a d'altres serveis, si s'escau, i de fer el seguiment de cada cas.

Arxivat a: Ajuntament
Creació del SIAD
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/09/2021 a les 13:50h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)