Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament amplia l'aportació a la Fundació el Xiprer fins a 12.000 euros

17/05/2021

L'ampliació és una de les novetats del conveni signat avui que també amplia la vigència a 2 anys renovables a 2 més.

L'Ajuntament de les Franqueses i la Fundació el Xiprer Vallès Oriental han renovat el conveni de col·laboració per atendre famílies i persones del municipi en situacions de fragilitat, precarietat i exclusió social. En el document signat durant una trobada entre l'alcalde, Francesc Colomé, la regidora de Polítiques Socials, Sònia Tena, el vicepresident del Xiprer, Xavier Quincoces i Manel Roma, voluntari d'Amics del Xiprer, s'amplien, d'una banda, l'aportació econòmica de l'Ajuntament fins a 12.000 euros i, d'una altra banda, la vigència que passa de ser anual renovable a un any més, a ser de dos anys, renovable a dos més.

La col·laboració entre l'Ajuntament i el Xiprer se centra en l'atenció a famílies i a persones derivades des dels serveis socials del municipi per trobar-se en situació de vulnerabilitat. Aquestes famílies són ateses pel Xiprer amb el seu servei de repartiment d'aliments a través del programa eQualiment, amb el servei de menjador social i/o amb suport a la integració social. Els serveis socials municipals són els encarregats de derivar els usuaris del servei i el Xiprer s'encarrega d'emmagatzemar els aliments i d'atendre directament les persones usuàries.

Arxivat a: Polítiques Socials
Renovació del conveni entre l'Ajuntament i la Fundació el Xiprer 1
Renovació del conveni entre l'Ajuntament i la Fundació el Xiprer 2
Renovació del conveni entre l'Ajuntament i la Fundació el Xiprer 3
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/04/2024 a les 11:14h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)