Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comencen tallers de Taitxí a l'aire lliure

05/05/2021

Les sessions es faran els dimecres a la plaça Joan Sanpera i Torras i els dissabtes a la plaça de Can Font

Les Franqueses és un municipi actiu que gaudeix d’una àmplia oferta esportiva, de nombroses entitats i d’incomptables espais a l’aire lliure ideals per a la pràctica de l’exercici físic. L’Ajuntament és conscient de la importància de l’esport per a mantenir un bon estat de salut, perquè l’exercici físic influeix positivament no només en l’aspecte físic, sinó també en el mental.

Per aquest motiu, s’ha posat en marxa un programa de tallers de Taitxí, un art marcial que practiquen milions de persones a tot el món pels beneficis que ofereix. El taller es realitzarà els dimecres, de 19 h a 20.15 h, a la plaça Joan Sanpera i Torras i els dissabtes, de 9 a 10.15 h, a la plaça de Can Font. Durant els mesos de maig i juny els tallers seran gratuïts.

L’exercici físic actua positivament sobre les persones d’una manera integral i transversal. Si estàs interessat/da, no t’ho pensis, informa’t i inscriu-te a les oficines del Patronat Municipal d’Esports o al telèfon 938 467 083.

Arxivat a: Esports
Tallers de taitxí
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/09/2021 a les 13:50h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)