Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament col·labora amb Apadis per al foment de la inserció laboral

20/04/2021

Tres persones de la fundació realitzen pràctiques a les instal·lacions municipals gràcies a la signatura d’aquest conveni.

Aquest matí s’ha formalitzat la signatura que referma un cop més la col·laboració entre l’Ajuntament de les Franqueses i la Fundació Apadis per a la inserció laboral de les persones amb discapacitat.

“Durant aquest dies comencen a treballar en conveni de pràctiques, fins als mesos de juny i juliol, 3 persones a les nostres instal·lacions, al pavelló poliesportiu de l’Espai Can Prat, al pavelló poliesportiu de Corró d’Avall i a l’Escola Camins, realitzant tasques de suport de consergeria i manteniment d’equipaments” ha explicat la regidora d’Educació, Marina Ginestí.

Els convenis s’han realitzat “gràcies a la intervenció de l’àrea de Polítiques Socials que ha treballat conjuntament amb Apadis” han destacat els assistents, amb l’objectiu que les persones amb diversitat funcional tinguin les mateixes oportunitats i puguin desenvolupar plenament els seus projecte de vida laboral.  

La directora de la Fundació Apadis, Imma Navarro ha explicat que aquesta és una oportunitat per aprendre i augmentar currículum en un moment com l’actual on la pandèmia de la Covid-19 dificulta les possibilitats de fer pràctiques. Les tres persones que han iniciat les pràctiques han reforçat aquesta idea agraint l'oportunitat que se’ls ha donat.

Durant l’acte, la regidora d’Esports, Montse Vila ha destacat la importància de promoure el talent de les persones i fomentar la seva integració laboral des del govern local. “Totes les capacitats sumen i hem d’ajudar a impulsar l’entrada al món laboral perquè tots puguem sumar” ha dit per a finalitzar l’acte.

Gràcies a l’activitat laboral les persones se senten implicades en la societat i poden aportar-hi un valor a través de les seves habilitats. D’altra banda, la feina és fonamental per aconseguir una qualitat de vida digna. L’accés al mercat laboral ha d’estar garantit a tothom.

Arxivat a: Educació, Esports, Polítiques Socials
Signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Fundació Apadis
Signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Fundació Apadis
Signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Fundació Apadis
Signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Fundació Apadis
Signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Fundació Apadis
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/02/2024 a les 14:42h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)