Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Feines nocturnes de poda al carrer d'Aragó

12/04/2021

L'esporgada dels arbres de la vorera paral·lela a les vies del tren es realitzen en l'horari en el que la circulació de trens està interrompuda

Els dies 13, 15 i 16 d'abril, entre les 24 h i les 5 h,es realitzaran feines de poda de l’arbrat situat a les voreres que circulen paral·leles a la línia de tren R2 al carrer d'Aragó. La poda es fa en horari nocturn per motius de seguretat, ja que moltes branques de les mèlies del carrer d’Aragó estan tocant la catenària.La proximitat amb el traçat ferroviari obliga a fer la poda de les branques a tocar de la via durant la nit, durant les hores en les què la circulació de trens resta interrompuda. Durant aquests dies, i en horari diürn, també es treballa amb les branques que no afecten a la via.

Per tal de minimitzar les molèsties, les feines nocturnes es realitzen amb serres elèctriques, menys sorolloses que les habituals. Tanmateix, es produiran afectacions al descans del veïnat durant aquest 3 dies. Per poder realitzar aquesta poda es prohibeix l'aparcament al carrer d'Aragó pel costat de la via de tren.

Arxivat a: Obres i Serveis
Feines nocturnes de poda
Darrera actualització d’aquest contingut: 05/07/2022 a les 12:31h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)