Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La companyia "El Centru" s'endú el premi del públic del Festival dels amateurs

11/04/2021

Toc Toc Teatre Laurona clou el festival posant en escena "Segona oportunitat" i dinamitzant els premis

La Mostra d'Arts Escèniques Festival dels Amateurs 2021 ja té companyia guanyadora. "El Centru", Centre Parroquial de Canet de Mar, s'ha endut el premi del públic amb l'obra "Descalços en el parc". Aquest premi dotat amb 500 euros se suma als 600 que han rebut les 4 companyies participants només per presentar-s'hi.

La sessió de cloenda del Festival dels Amateurs ha estat dinamitzada per Toc Toc Teatre Laurona amb una performance durant l'obertura de l'acte amb "photocall" i catifa vermella inclosos i diversos personatges que han acompanyat al públic fins a les seves butaques i també la projecció de l'obra gravada "Segona oportunitat". Finalment, la presidenta i la vicepresidenta del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, Marina Ginestí i Sònia Tena, han entregat els premis a la participació a totes les companyies per un valora de 600 euros i el premi del públic, de 500 euros.

Enguany, han estat 4 les obres que han pujat a l'escenari del festival:la comèdia negra "Escac i mat" de Qollunaka Teatre de Terrassa; el drama rural "Les arrels" del Grup de Teatre Amics de les Arts de Terrassa; la comèdia "Descalços en el parc" amb El Centru de Canet de Mar i, la peça de teatre social "Dones i silenci" amb la Companyia 8 de Terrassa. Tot i que la programació inicial comptava amb 6 espectacles en competició, per qüestions alienes a Teatres de les Franqueses, dues des les propostes han caigut del cartell a darrera hora.

Arxivat a: Cultura
La presidenta i la vicepresidenta del PMCEIJ, Marina Ginestí i Sònia Tena, amb membres de Toc Toc Teatre Laurona
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/09/2021 a les 14:20h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)