Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Policia Local imparteix xerrades sobre diversitat i delictes d’odi als instituts

09/04/2021

L’objectiu és que els i les joves coneguin la diversitat dins de les relacions afectives i/o sexuals i que reconeguin les diferents formes de delictes d’odi i discriminació

La Policia Local de les Franqueses continua amb la feina dins de les aules per conscienciar els joves sobre temes molt concrets. En aquesta ocasió, els i les agents han fet diverses sessions als instituts del municipi sobre la diversitat dins de la relacions afectives, tenint en compte que hi ha múltiples maneres d’entendre una relació afectiva i/o sexual. En aquestes sessions, la Policia Local també ofereix eines per reconèixer i identificar les diferents formes de delictes d’odi i discriminació que podem detectar a les xarxes socials o fent pública informació privada i confidencial mitjançant fotografies, correus electrònics, missatges de text,... Els i les agents expliquen quines són les penes per aquest tipus de delictes i de quines eines policials es disposa per identificar les persones que els fan. Els i les joves participants també visualitzen material audiovisual que conviden a la reflexió i al debat.  

 

Arxivat a: Seguretat Ciutadana
Sessió Policia Local als instituts de les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/09/2021 a les 14:20h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)