Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El Pla Local de Salut comença a copsar l'opinió del territori

06/04/2021

El pla es troba en la fase de diagnòstic amb enquestes a la població sobre l'estat de salut al municipi

La futura elaboració del Pla Local de Salut de les Franqueses ja està en marxa. Actualment s'està iniciant el procés de recollida d'opinions de la població amb l'objectiu de copsar la percepció sobre l'estat de salut del municipi a partir dels indicadors disponibles i dels programes i projectes existents. Aquesta fase de l'etapa de diagnòstic prèvia a l'elaboració del pla s'està realitzant a través d'una enquesta oberta a la que hi podeu accedir a través del codi QR que trobareu en aquesta pàgina.

Prèviament, però, també s'han realitzat consultes i reunions amb el veïnat dels diversos nuclis de població de les Franqueses: a Marata a través del Centre Cultural, a Corró d'Avall amb la col·laboració de la Cívica, a Bellavista i a Corró d'Amunt i a Llerona amb el suport dels consells del poble dels dos nuclis. Paral·lelament, s'han realitzat trobades amb tècnics municipals, amb personal sanitari dels Centres d'Atenció Primària i de les farmàcies, amb el Centre de Formació d'Adults i es preparen trobades amb col·lectius de dones. També s'han realitzat trucades i recollit les impresions de les famílies a través d'un quadern de debat familiar digital.

Les opinions copsades a través de totes les eines que s'han creat serviran per iniciar el diagnòstic de la situació i de la percepció de la salut a les Franqueses. Primer, a partir del buidatge es podran prioritzar necessitats a nivell de salut i de benestar i, després, es procedirà a l'el·laboració del pla. 

Per un municipi més saludable i amb més benestar

El Pla Local de Salut té com a objectiu aportar eines per planificar, ordenar i coordinar les actuacions municipal en matèria de salut pública i comunitària, entenent la salut més enllà de la sanitat i com a un element clau per al benestar de la població de les Franqueses. Aquesta visió transversal de la salut incoropora factors econòmics, culturals, mediambientals i socials vinculats a polítiques no sanitàries.

Si vols saber-ne més o hi vols participar, pots escriure a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Sanitat i Salut Pública
Pla Local de Salut 1
Fases del Pla Local de Salut
Codi QR + informació sobre el Pla Local de Salut
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)