Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Juan Antonio Corchado anuncia que renuncia al seu càrrec de regidor

26/02/2021

Durant el ple ha explicat que pren la decisió per temes laborals

Juan Antonio Corchado, del PSC-CP, ha anunciat en el ple d’aquest mes de febrer que renuncia al seu càrrec com a regidor a l'Ajuntament de les Franqueses. “Ho deixo perquè tinc una oportunitat laboral molt important, no puc dir que no i és incompatible amb qualsevol tipus de responsabilitat pública”, ha explicat durant la seva intervenció. “No és un adéu definitiu, però a hores d'ara ha de ser així. Espero retrobar-me aviat amb tots i totes vosaltres, a les places, als carrers... Continuo estant a la vostra disposició, al vostre costat, com sempre, però des d'un altre lloc”, ha dit Corchado que continuarà en el seu càrrec com a Primer Secretari del PSC de les Franqueses.

En els propers dies es resoldrà si la següent persona de la llista del PSC-CP, Raquel Conrada Cortés González, ocupa l’acta de regidora a l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès.

Veí de Bellavista i nascut el 1975, Juan Antonio Corchado és tècnic de laboratori. Amb un postgrau en Lideratge i Comunicació Política per la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·labora amb l’Associació de Veïns de Bellavista, el Club de Futbol Bellavista-Milan, l’Hermandad Rociera de Bellavista i l’Agrupació Santa Eulàlia de Corró d’Avall.

Primer tinent d’alcalde i regidor d’Esports i de Participació i Relacions Ciutadanes durant la legislatura del 2015 al 2019.  Primer tinent d'alcalde i regidor de Cultura i de Participació i de Relacions Ciutadanes en la legislatura iniciada al 2019 i fins al 29 de setembre de 2020.

Arxivat a: Ajuntament
Juan Antonio Corchado
Darrera actualització d’aquest contingut: 13/05/2021 a les 11:27h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)