Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

El pastís de pastanaga de la cafeteria de l'Espai Can Prat guanya el primer premi del concurs TastaLFdV

21/01/2021

Els participants valoren molt positivament tots els platets i els establiments

La decisió no ha estat fàcil però, finalment, el pastís de pastanaga de la cafeteria de l'Espai Can Prat s'ha proclamat platet campió del TastaLFdV. Ho ha fet amb una nota excel·lent, 9,92. Trepitjant els talons d'aquest platet, però, s'han quedat en segona posició la flor de carxofa confitada amb fulles ibèriques i pol·len de gamba del Nou Casal de Llerona, amb un 9,33, i la cua de vedella beneïda amb vi de missa del Restaurant Sant Joan, amb un 9,25. La resta de participants, però, no s'han quedat massa enrere, ja que la puntuació més baixa ha estat un notable, deixant el llistó gastronòmic de les Franqueses ben amunt.

En l'acte de lliurament, els tres guanyadors han rebut un xec de 300 euros, pel primer premi, 200 pel segon i de 100 pel tercer. També s'inclourà publicitat dels establiments al butlletí municipal. Durant l'acte, l'alcalde ha destacat aquestes accions per promocionar la restauració local en "moments molt complicats, en què ningú no està content, i en què l'administració, l'Ajuntament està al costat dels nostres bars i restaurant per donar-los visibilitat". "Promoure el consum local és un dels principals objectius d’aquest ajuntament, però fer-ho en moments tan complicats com l’actual per a un dels sectors més afectats per aquesta crisi sanitària, és un exemple del què dóna sentit a la feina que realitzem en matèria de promoció econòmica i de turisme al municipi" ha dit la regidora, Sònia Tena.

Durant l'entrega dels xecs també s'han sortejat els sopars, per valor de 50 euros. Els guanyadors han estat:

  • Restaurant Sant Joan: Núria Rosàs
  • Nou Casal de Llerona: José Antonio Sánchez
  • Cafeteria de l'Espai Can Prat: Marc Castells

En total, entre el 21 de desembre i el 17 de gener, s'han servit gairebé 800 platets.

El concurs TastaLFdV s'emmarca dins la campanya de promoció de la gastronomia local i del consum als establiments de proximitat, RestauraLFdV. El concurs TastaLFdV ha estat una acció paral·lela a aquesta campanya en què han participat 11 establiments amb propostes com el pebrot farcit amb "morcilla de burgos" saltejat amb alls i salsa de brie de El Cau; el mar de les Franqueses del Vallès del Casal Cultural de Corró d'Avall; la mini hamburguesa de la Lotteria; la truita amb botifarra negra de Mas Colomer,;el panzerotto de la Pizzeria Da Daniele; el papanacho de The Bervis Bar; els tigres de l'Espai Nòmada o la torrada de calamar a la seva tinta del Bar Restaurant el Trèbol, a més a més, dels tres establiments guanyadors.

Arxivat a: Dinamització Econòmica, Turisme
Guanyadors del TastaLFdV
Cafeteria de l'Espai Can Prat, 1r premi
Nou Casal de Llerona, 2n premi
Restaurant Sant Joan, 3r premi
Participants al TastaLFdV
Premi Tasta LFdV
Darrera actualització d’aquest contingut: 30/11/2023 a les 19:32h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)