Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es tanca l’accés del camí de Can Toni des de la rotonda del polígon de l’Ametlla Park

15/01/2021

L’objectiu és pacificar el trànsit d’aquesta zona que connecta la C-17 amb Llerona

L’accés al camí de Can Toni des de la rotonda del polígon industrial de l’Ametlla Park ha quedat tallat des d’aquesta setmana. A partir d’ara, només la maquinària agrícola, com a excepció, podrà entrar al camí des d’aquest punt. Es tracta d’una mesura aplicada per pacificar el trànsit en aquesta zona que connecta la C-17 amb Llerona. Precisament aquesta connexió provocava que molts vehicles de mercaderies el fessin servir en els seus serveis de transport. És per aquest motiu, que el veïnat del camí de Can Toni i del camí de Can Pau Trias demanaven alguna mesura per reduir el trànsit en aquesta zona que té trams estrets i per on, en ocasions, es circulava a molta velocitat posant en perill les sortides dels domicilis particulars.

Tot i que s’hagi tancat l’entrada des de la rotonda del polígon de l’Ametlla Park, la circulació del camí de Can Toni continua sent de doble sentit per facilitar l’accés a les cases només des de Llerona.

Arxivat a: Ajuntament, Obres i Serveis, Seguretat Ciutadana
Camí de Can Toni
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)