Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Temporada d'espectacles hivern i primavera 2021

11/01/2021

La programació compta amb espectacles infantils i familiars, teatre amateur, arts escèniques i commemoració del bombardeig

Comença la temporada hivern-primavera dels teatres de les Franqueses. Des del 16 de gener i fins l'11 d'abril, el Teatre Auditori de Bellavista i el Centre Cultural de Corró d'Avall posaran en escenes espectacles infantils i familiars, la Mostra d'Arts Escèniques Festival dels Amateurs, programació d'Arts Escèniques i la commemoració del bombardeig.

Les entrades es poden comprar anticipada, a partir del 7 de gener, preferentment online a www.teatres.lesfranqueses.cat i a www.entrapolis.com, o amb cita prèvia a les taquilles del Teatre Auditori de Bellavista i del Casal Cultural de Corró d’Avall, de dl. a ds. de 17 a 21 h, i ds., també, de 10 a 14 h (*Preu reduït per compra anticipada, majors de 65 anys, aturats i menors de 25 anys). Les entrades són numerades i la programació queda a les mesures sanitàries preventives per la Covid-19 vigents. Més informació a  938 466 506 i a  www.lesfranqueses.cat, Teatre Auditori de Bellavista. Carrer d’Astúries, 1, Tel. 938 405 782; Casal Cultural de Corró d’Avall. Avinguda de Santa Eulàlia, s/n. Tel. 610 655 921

Teatre i comèdia
Dg. 11 d'abril 18 h Teatre Auditori de Bellavista
Durada: 110 minuts, en 6 actes - Preu: 7 i 6* euros - Recomanat a partir de 14 anys
Cloenda del Festival dels Amateurs
SEGONA OPORTUNITAT. Toc Toc Teatre Laurona. Espectacle de cloenda a càrrec de Toc Teatre Laurona. Performance amb la entrada de públic, entrega de premis i projecció de la pel·lícula teatralitzada “Segona oportunitat”.
Narcís Bruc és un home seductor, cregut, faldiller i prepotent odiat per totes les dones amb qui ha tingut relació. Tres antigues amants enganyades i abandonades per ell, decideixen venjar-se i és confabulen per assassinar-lo. La vida li canviarà després de fer un pacte diví amb unes regles imposades pel diable. En Narcís... o la Cèlia, tan se val, es veuran en un seguit de situacions mai esperades on descobrirà emocions mai conegudes. Tot això i un seguit de circumstàncies ens portaran a un final inesperat. 

Adaptació i direcció: Andreu Galán.

Espectacles passats:

Circ, mímica i humor
Ds. 16 de gener - 18 h Teatre Auditori de Bellavista 
Durada: 45 minuts - Preu: 5 i 4* euros - Recomanat per a tots els públics
MIRA T. Circ Pànic. Una gran balança dreta al mig de la pista. Comença un joc de mirades. Mirar, mirar-se, confrontar la pròpia solitud, sense autocomplaença. Riure, riure's d'un mateix. Buscar l'equilibri, tot oscil·lant, girant, ballant. Una decisió important que et pot canviar la vida. Viure a la recerca d'un lloc al món, moguts per la por, l'esperança, la resignació o la il·lusió. Cadascú amb la seva balança interior, que oscil·la entre un sentiment i un altre. Un espectacle de perxa xinesa. Una reflexió sobre la fràgil condició de l'ésser humà i sobre l'equilibri il·lusori de la vida. 
Autoria: Jordi Panareda / Circ Pànic - Direcció: Piero Steiner i Stéphanie Coppé - Assessorament moviment: Lali Ayguadé - Composició musical i interpretació: Sasha Agranov i Pepe Arias.

Teatre i comèdia negra
Dg. 17 de gener - 18 h Casal Cultural de Corró d'Avall
Durada: 100 minuts amb entreacte - Preu: 7 i 6* euros - Recomanat a partir de 14 anys
ESCAC I MAT. Qollunaka Teatre. Escac i mat o la història de dos perdedors: Richard Collins, un escriptor d’èxit, masclista i egocèntric, que viu en un mon que ell mateix s’ha creat a la seva conveniència i Sandro Fazzi, un perruquer que viu per sobre les seves possibilitats i que comet l’error d’entrar a la vida d’en Richard Collins i d’acceptar les seves regles del joc. Tots dos juguen una partida d’escacs on ningú guanya... Aquesta obra és un joc, un joc diabòlic, on ningú mesura i valora de forma adequada l’adversari.
Autoria: Creació pròpia, basada en el guió de la pel·lícula "La huella" (1972) del director J.L. Mankiewicz - Direcció: Oscar García, Eloi Falguera.

Espectable de clown
Ds. 23 de gener - 20 h Teatre Auditori de Bellavista
Durada: 75 minuts - Preu: 9,5 i 8* euros - Recomanada a partir de 10 anys
CALMA!. Guillem Albà. Guillem Albà ens explica, sol i sense paraules, un fet tan complex i alhora tan quotidià: la pressa. Aquest "corre tothora" en el que vivim instal·lats. CALMA! porta l’espectador a gaudir d’una experiència ara còmica, ara poètica. Amb el clown com bandera i a través dels titelles, el gest, les ombres o la música; farà qüestionar-nos el dia a dia i el propi viatge vital. Si val la pena córrer tant, si estem fent el que realment ens omple, i en definitiva: si volem seguir així o volem canviar-ho.
Direcció i Interpretació: Guillem Albà - Creació: Alícia Serrat, Marc Angelet, Andreu Martínez i Guillem Albà - Música: Pep Pascual.

Teatre, música i poesia
Dg. 24 de gener - 18 h Teatre Auditori de Bellavista
Durada: 65 minuts - Preu: 11 i 9* euros - Recomanat a partir de 14 anys
WINNIPEG. Puça Espectacles, La Jarra Azul. Cant a l'esperança i crida contra l'oblit. Aquesta obra recorda el moment en què el poeta Pablo Neruda i el ministre d'Exteriors del govern xilè, Abraham Ortega, van obrir les portes del país a més de 2.000 republicans espanyols exiliats. “Que la crítica borre toda mi poesía, si le parece. Pero este poema, que hoy recuerdo, no podrá borrarlo nadie”. Així es referia Pablo Neruda al que ell va considerar una de les seves majors fites, noliejar un vaixell des de França, el Winnipeg, perquè més de 2.000 refugiats de la Gue¬rra Civil Espanyola poguessin anar-se'n a Xile a la recerca d’una nova vida. Un encàrrec fet pel govern xilè, encapçalat pel ministre d’Exteriors Abraham Ortega, que va canviar la vida de milers de refugiats i dels seus descendents. El 3 de setembre de 1939 van arribar al port de Valparaíso. Molts d’ells mai més no tornarien a Espanya. Aquest muntatge teatral pretén donar veu i memòria a la història d’aquells que es fan dir “Els fills de Neruda” des d’una mirada contemporània.
Autoria: Laura Martel - Direcció: Norbert Martínez - Producció: Puça Espectacles, La Jarra Azul i Grec 2020 Festival de Barcelona - Repartiment: Laia Alberch, Laura María González, Martí Salvat i Edu Tudela.

Teatre i drama rural
Ds. 30 de gener. 18 h Teatre Auditori de Bellavista
Durada: 130 minuts, en 3 actes - Preu: 7 i 6* euros - Recomanat a partir de 14 anys
LES ARRELS. Grup de Teatre Amics de les Arts. La Beatie, una noia nascuda a pagès en un poblet d’Anglaterra, torna a casa després de passar una temporada treballant a Londres. Explicarà a la seva família tot el que hi aprèn al costat del seu promès, un noi molt actiu que li fa descobrir el món de la política, dels sindicats, de l’art i les relacions amb la societat. Ella parla sempre en boca del seu promès per explicar a la família tot el que aprèn a ciutat. Però la família no està massa interessada en conèixer coses noves. Ja en té prou amb el que té i no vol posar- se en problemes, no fos cas que els prenguessin el poc que tenen.
Autoria: Arnold Wesker - Direcció: Maria Miralda.

Circ i teatre
Dg. 31 de gener 18 h Casal Cultural de Corró d'Avall
Durada: 60 minuts - Preu: 5 i 4* euros - Per a tots el públics
ALQUIMIA. El negro i el flaco. Després d'anys d'investigació en el món de l'espectacle, aquest muntatge es pot definir com l'alquímia entre el teatre i el circ. Dos clowns barregen diversos elements per crear moments sorprenents, hi tenen cabuda bombolles de sabó, elements màgics, malabarismes inesperats amb objectes insòlits i situacions sorprenents.
Creació, direcció i interpretació: Gerardo Casali i Rafa Espada.

ATENCIÓ CANVI !!!! Màgia i ombres xineses
Dg. 7 de febrer 18 h Teatre Auditori de Bellavista
Durada: 60 minuts - Preu: 5 i 4* euros - Recomanat a partir de 4 anys
SOMRIURES. Mag Èdgar. 

Teatre i comèdia
Dg. 14 de febrer 18 h Teatre Auditori de Bellavista
Durada: 90 minuts
Preu: 7 i 6* euros
Recomanat a partir de 14 anys
M'ESPERARÀS?. Grup de Teatre Nyoca. Una nit. Dos amics queden per sopar a l'apartament d'en Rubén, un home madur i separat. Els seus millors amics, el matrimoni format per en Jaume i la Raquel, li han buscat algú amb el propòsit de què en Rubén tingui una cita a cegues i deixi de queixar-se de la mala sort que sempre ha tingut amb les dones. Ens trobem davant dos plantejaments contraposats de vida. D'una banda l'amfritrió, professor universitari i, d'alguna manera, un fracassat. De l'altra banda, Jaume, ric, triomfador i un seductor empedreït.
Autoria: Carles Alberola - Direcció: Joan Monells.

Teatre i comèdia
Dg. 28 de febrer 18 h Casal Cultural de Corró d'Avall
Durada: 97 minuts, en 3 actes - Preu: 7 i 6* euros - Recomanat per a tots els públics
DESCALÇOS EN EL PARC. El Centru. Descalços pel Parc (Barefoot in the Park) és una obra del dramaturg nord-americà Neil Simon. És un dels escriptors més interpretats de tot el món i les seves obres han estat grans èxits, principalment a Broadway. Barefoot in the Park es va estrenar a Broadway l’octubre de 1963. Es van fer 1.530 representacions fins al juny de 1967. Aquell any es va estrenar la pel·lícula amb el mateix nom protagonitzada per Jane Fonda i Robert Redford.
Autoria: Neil Simon - Direcció: Quim Dotras.

Espectacle d'humor
Dv. 5 de març 20 h Casal Cultural de Corró d'Avall
Durada: 60 minuts - Preu: 9,50 i 8* euros - Espectacle concebut per a adults
HOME ORQUESTRA. En Peyu. A l’Home orquestra en Peyu fa un recull dels seus millors textos i posant-los en escena amb la festa major com a fil conductor. L’objectiu de l’espectacle és que la gent que no pugui anar a tots els actes de la festa, en una horeta se’n faci una idea de tot. Evidentment, tot plegat només és una excusa per a què finalment pugui ho desenvolupi a través de la ironia i l’humor al que ens té acostumats. En Peyu en estat pur.
Guió i interpretació: Peyu - Direcció: Joan Roura

Circ, màgia i humor
Ds. 6 de març 18 h Casal Cultural de Corró d'Avall
Durada: 45 minuts - Preu: 5 i 4* euros - Recomanat per a tots els públics
SET UP. Los Barlou. Fascinats per la pompa de les grans produccions, tres excèntrics personatges pretenen emular-les de la manera que saben: amb un gust més que dubtós i un imaginari propi d’octogenàries. A més a més, s’han confós d’horari i arriben mitja hora tard. En fi, tot això no els impedeix fer gala d’una gran incompetència i descoordinació al més alt nivell. És un espectacle que alguns titllarien de metacirc (circ dins del circ), nosaltres li diem passar una bona estona. I està comprovat. Passin i vegin. Malabars, màgia, monocicles i equilibris impossibles, tot amb humor a dojo i acció trepidant.
Idea original: Los Barlou - Intèrprets: Dani Cercos “Patillas”, Jordi Juanet “Boni” i Minervino Montell “Miner” - Còmplices artístics: Piero Steiner i Emmanuel Sembely.

 Teatre, drama i teatre social
Ds. 13 de març 20 h Teatre Auditori de Bellavista
Durada: 90 minuts - Preu: 7 i 6* euros - Recomanat a partir de 14 anys
DONES I SILENCI. Companyia 8. Dones i Silenci és una obra contra la violència de gènere. Petites històries que retraten diferents escenes on la dona és el centre. La protagonista se sent atrapada, fuig o lluita contra els diferents formats de violència masclista. L’espectacle porta al públic a la reflexió i deixa el debat obert. Una obra que es desenvolupa a l’escenari i cinematogràficament en tres pantalles. Les projeccions del cineasta Antoni Verdaguer que col·labora amb la Companyia 8 acompanyen les accions dramàtiques. L’escenari es converteix en un gran esdeveniment cinematogràfic on cinema i teatre es donen la mà en una posada en escena transversal.
Autoria i direcció: Jose Antonio Aguado.

 Teatre i drama
Ds. 20 de març 20 h Casal Cultural de Corró d'Avall
Durada: 90 minuts, en 6 actes - Preu: 7 i 6* euros - Recomanat a partir de 14 anys
NEBRASKA. Teatre AC Granollers. Tom Martin, un pres acusat d’haver segrestat i assassinat cent-sis persones en un teatre després d’una funció escolar, espera al corredor de la mort d’una presó de l’estat de Nebraska per ser executat a la cadira elèctrica. Ell reitera que és innocent, però moltes proves l’incriminen. Un home innocent és a punt de morir a la cadira elèctrica o Tom Martin és una bèstia que realment mereix la pena de mort pel que va fer? Una historia humana i colpidora que qüestiona la pena de mort.
Autoria: Jordi Portals - Direcció: Esteve Banús i Coll.

Arxivat a: Cultura
Teatres de les Franqueses
Segona oportunitat. Dg. 11 d'abril a les 18 h TAB
Escac i mat. Dg. 17 de gener a les 18 h CCCA
Mira't. Ds. 16 de gener a les 18 h TAB
Winnipeg. Dg. 24 de gener a les 18 h TAB
Calma! Ds. 23 de gener a les 20 h TAB
Les arrels. Ds. 30 de gener a les 18 h TAB
El negro y el flaco. Dg. 31 de gener a les 18 h CCCA
Somriures. Dg. 7 de febrer a les 18 h TAB
M'esperaràs? Dg. 14 de febrer a les 18 h TAB
Home orquestra. Dv. 5 de març a les 20 h CCCA
Descalços en el parc. Dg. 28 de gener a les 18 h CCCA
Set up. Ds. 6 de març a les 18 h CCCA
Dones i silenci. Ds. 13 de març a les 20 h TAB
Nebraska. Ds. 20 de març a les 20 h CCCA
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/09/2021 a les 14:20h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)