Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Dimarts, Concert de Marata en homenatge a mossèn Cardús

28/12/2020

El concert “Sant Nadal” es podrà tornar a veure per VOTV

Un concert molt particular vestit d’esperança, així serà el Concert de Marata “Sant Nadal” que es farà demà dimarts 29 de desembre, a les 20 h, a l’església de Santa Coloma de Marata. Dedicat a la memòria d’en mossèn Josep Cardús, ja té totes les entrades exhaurides. 

Com que les restriccions d’aforament per la situació actual fan que hi pugui assistir molt poca gent, la televisió del Vallès Oriental, VOTV emetrà el concert per a totes aquelles persones que vulguin veure’l el divendres 1 de gener, a les 12.30 h, el dissabte 2 de gener, a les 22 h i el dilluns 4 de gener, a les 12 h. Un cop emès estarà disponible a les xarxes. 

El concert estarà protagonitzat pel flautista Claudi Arimany, la soprano Soledad Cardoso, el flautista Eduard Sánchez, el violoncel·lista Marc Renau i el clavecí Pedro Rodríguez. Interpretaran peces de Haendel, Telemann i Bach.

Arxivat a: Cultura
Claudi Arimany
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/09/2021 a les 12:29h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)