Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

"Com a administració Km0, potenciar l'hostaleria de proximitat, els bars i restaurants de les Franqueses és una obligació per a nosaltres"

09/12/2020

RestauraLFdV, una iniciativa per potenciar l’oferta gastronòmica de proximitat que engega amb un web amb informació dels establiments i un concurs de platets


L’Ajuntament de les Franqueses engega aquest mes de desembre la campanya RestauraLFdV. Es tracta d’una iniciativa que té com a objectiu potenciar l’oferta gastronòmica de proximitat, del municipi, després que les mesures per evitar la propagació de la Covid-19 hagi afectat plenament aquest sector.

La campanya, presentada aquest matí, "és un espai en comú per a què tots aquells restauradors de les Franqueses que ho vulguin puguin promocionar i posar en comú la seva oferta" ha dit Sònia Tena, regidora de Turisme. L'alcalde, Francesc Colomé, ha recordat que "com a administració Km0, potenciar l'hostaleria de proximitat, els bars i restaurant de les Franqueses és una obligació per a nosaltres".

Aquesta campanya engloba dues accions. Per una banda, s’ha creat la pàgina web www.restauraciolesfranqueses.cat. Accedint a aquesta adreça es podrà consultar tota la informació dels bars i restaurants de les Franqueses: tipus d’establiment, serveis i horaris. Tots els locals adherits a aquesta campanya tindran un distintiu per tal que es pugui identificar.

Per una altra banda, el 21 de desembre començarà el primer concurs TastaLFdV. A partir d’aquesta data, tots els establiments que formen part de RestauraLFdV oferiran un platet, un entrepà o un tall de pizza a un preu de 3 euros. Les persones que hi participin podran votar i escollir la millor tapa de les Franqueses. A finals de gener es farà l’entrega dels premis als establiments guanyadors i es sortejaran 3 sopars per a 2 persones entre les paperetes de votació.

RestauraLFdV també serà present a les xarxes socials. Podeu penjar les vostres fotografies a les etiquetant la imatge #restauracioLFdV. També trobareu més informació a Twitter i Instagram @restauraLFdV i a Facebook “Restauració les Franqueses”.

Arxivat a: Ajuntament, Turisme
Restaura LFdV 1
Restaura LFdV 5
Restaura LFdV 3
Restaura LFdV 4
Restaura LFdV 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/11/2023 a les 14:48h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)