Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Mascaretes transparents per millorar la comunicació amb els alumnes

02/11/2020

L’Ajuntament, mitjançant una acció inclosa al Pla de Xoc, distribueix al voltant de 1.000 unitats als centres educatius

A partir d’aquest mes de novembre, els docents i monitors de totes les llars infantils, escoles, instituts, Escola Municipal de Música, Escola d’Adults, casals infantils, Centre de Joves i Espai Zero utilitzaran mascaretes transparents amb l’objectiu de millorar la comunicació amb l’alumnat. 

L’Ajuntament distribueix prop d’un miler de mascaretes transparents als centres educatius de les Franqueses que faciliten la lectura labial i la visualització de les expressions facials. Els materials de fabricació i l’alta eficàcia de filtració bacteriana fan que aquestes mascaretes puguin ser utilitzades per persones amb necessitats especials i en entorns de més calor. 

Es tracta d`una acció inclosa al Pla de Xoc, impulsat pels grups municipals de JxLF, PSC-CP, CsLFV i IEC-AM, i que té com a objectiu treballar per la igualtat d’oportunitats i la inclusió, facilitant que tots els alumnes puguin aprendre millor, especialment aquells amb dificultats auditives. Cal destacar també, la importància de connectar amb els alumnes a les escoles bressol i aportar-los proximitat i tranquil·litat amb les expressions facials. 

Aquesta no és la única acció inclosa en el Pla de Xoc i que l’Ajuntament realitza per millorar el desenvolupament de l’activitat educativa al municipi després de l’adopció de les mesures de seguretat sanitàries per contenir la pandèmia. Durant aquest mes, es substituiran les tanques de ferro per sectoritzar espais als centres educatius, per tanques de plàstic molt més segures i estables. 

El Servei de Logopèdia Municipal també quedarà proveït d’una trentena de mascaretes transparents, tant per als professionals com per als infants atesos al servei. Aquestes mascaretes permeten una millor observació dels infants i un òptim desenvolupament de les sessions. 

Arxivat a: Educació
Mascaretes Covid-19
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)