Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L’Ajuntament treballa la naturalització dels espais

13/10/2020

Es col·loquen 790 m2 de gespa a la plaça dels Països Catalans.

Aquest dimarts, 13 d’octubre, l’Ajuntament realitzarà una actuació per implantar gespa a la plaça dels Països Catalans. En concret, es col·locaran 790 m2 de gespa natural al tram comprés entre el número 101 i 105 del passeig d’Andalusia i es substituirà la coberta de sauló. Amb aquesta acció, la zona amb elements d’exercici saludable quedarà envoltada de verd, facilitant així la regulació de la temperatura ambient i millorant la qualitat de l’aire.  

Són múltiples els beneficis de la naturalització dels espais tant a nivell ambiental com per a la salut. L’ Ajuntament treballa per millorar els espais verds a Bellavista que potenciïn el benestar físic i emocional de la ciutadania i facin els paisatges més bonics i agradables. 

Es preveu una durada de l’actuació de dues setmanes, aproximadament. Des d’avui i fins a la seva finalització, no es podrà aparcar a les places d’estacionament en bateria del passeig d’Andalusia, en el tram comprés entre el número 101 i 105. Un cop finalitzada l’obra, es permetrà l’estacionament, però no l’accés a la zona d’actuació per evitar que es trepitgi la gespa i facilitar que germini la llavor. 

Arxivat a: Ajuntament
Plaça dels Països Catalans
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2021 a les 11:56h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)