Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Vine a conèixer els Casals Infantils Municipals

16/09/2020

Aquest servei celebra les jornades de portes obertes fins el 25 de setembre

Amb el curs escolar en marxa, ara és hora d'activa un altre dels serveis per a infants, els Casals Infantils Municipals. Per a donar a conèixer aquests espais s'han organitzat unes jornades de portes obertes fins el 25 de setembre. Degut a les circumstàncies sanitàries actuals, per participar-hi cal demanar cita prèvia.

Les Franqueses compta amb dos casals per a infants d'entre 3 i 12 anys: el de Corró d'Avall, situat a Can Ganduxer (Av. de la Sagrera, 1), i el de Bellavista, al Centre Cultural de Bellavista (C. d'Astúries, 1) que funcionen en dies alterns de dilluns a dissabte.

  • Casal Infantil Municipal de Bellavista: dilluns, dimecres, divendres i dissabte de 16.30 a 18.30 h.
  • Casal Infantil Municipal de Corró d'Avall: dimarts, dijous, divendres i dissabte de 16.30 a 18.30 h.

Els casals són una manera diferent i divertida d'aprendre i de compartir les tardes amb altres infants. Hi ha un servei de recollida a les escoles i es realitzen sortides i convivències, racons d'aprenentatge, tallers i moltes activitats lúdiques més.

Les jornades de portes obertes permeten conèixer el projecte i els espais on es realitzen els casals. Els horaris de les jornades són de 16.30 a 18.30 h i la cita prèvia per assistir es pot demanar a través de les següents vies de contacte:

  • Correu electrònic: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
  • Telèfons: 938 466 506 / 938 405 781

Les activitats restaran subjectes a modificacions i s'organitzaran extremant les mesures d'higiene i prevenció de la COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i els grups de convivència seran de 10 infants sempre de la mateixa escola. Qualsevol canvi es notificarà a les famílies. 

Arxivat a: Infància i Joventut
Casals infantils
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/03/2024 a les 14:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)