Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Convocats els ajuts al menjador escolar pel curs 2020-2021

06/07/2020

El termini per demanar-los és fins el 24 de juliol

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha convocat els ajuts individuals al menjador escolar pel proper curs. La convocatòria està oberta fins el 24 de juliol i els tràmits s’han de fer telemàticament o presencialment al Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament demanant cita prèvia.

Qui pot demanar els ajuts?

Els pares/mares o tutors legals de qualsevol infant empadronat a les Franqueses i que cursi segon cicle d’Educació Infantil, Primària o Secundària en qualsevol centre escolar del Vallès Oriental sufragat amb fons públics.

Quins són els requisits econòmics?

  • Presentar la sol·licitud en els termes previstos a l’article 5 juntament amb la documentació
  • detallada en l’article 6 en els terminis i la forma establerts en aquestes Bases.
  • No tenir el servei de menjador amb caràcter gratuït.
  • Fer ús del servei de menjador escolar.
  • En relació amb l’alumne/a, no estar en acolliment residencial. S’entén per acolliment residencial qualsevol alumne/a que estigui en un centre residencial d’acció educativa (CRAE). En canvi, poden ser persones beneficiàries aquelles que estiguin en acolliment en família extensa o aliena.
  • No rebre cap altre ajut pel mateix concepte d’altres administracions o d’un altre ens públic o
  • privat, que juntament amb l’ajut atorgat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, superi el cost del servei de menjador.
  • No superar el llindar de renda familiar anual que es calcula en funció dels membres computables de la unitat familiar i per l’agregació de les unitats de consum que es detallen a continuació a les Bases.
  • No superar el llindar de volum de negoci per unitat familiar de 155.000 euros calculat sumant els volums de negoci de tots els membres computables de la unitat familiar, d’acord amb el detall consignat a les Bases.
  • No superar el llindar de valors cadastrals de finques rústiques de 13.130 euros per cada membre computable, que resulta de la suma dels valors cadastrals de les finques rústiques, exclòs l’habitatge habitual.

Aquests requisits s’han de complir en el moment de la presentació de la sol·licitud. La modificació d’aquestes circumstàncies pot comportar la revocació de l’ajut, d’acord amb les previsions de l’article 12.

La demanda es pot formalitzar, presentant tota la documentació que consta a les Bases, de manera presencial al SAC de l’Ajuntament o el de Bellavista Activa, demanant cita prèvia  o telemàticament

En aquesta mateixa informació trobareu adjunts tots els documents i formularis d'interès.

 

Arxivat a: Polítiques Socials
Menjador escolar

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 12/04/2024 a les 14:09h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)