Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els establiments d'autoservei poden obrir de 7 a 23 hores

26/05/2020

Aquesta mesura s'aplicarà mentre es mantingui l'Estat d'Alarma

L'Estat d'Alarma com a conseqüència de la situació sanitària ha provocat que l'Ajuntament reguli alguns dels serveis que s'ofereixen a les Franqueses com els horaris d'obertura dels establiments d'autoservei. Durant el mes de març ja es va una primera regulació més restrictiva d'aquest servei amb una limitació horària de 9 a 20.30 hores. En aquesta moments, que ja estem a la Fase 1 del procés de desconfinament, aquesta limitació excepcional queda ampliada a un nou horari de 7 a 23 hores. 

Aquesta regulació afecta a les superfícies de venda que no superen els 150 metres quadrats, dedicades essencialment l'alimentació, que normalment no tenen restriccions pel que fa al tancament. En aquest cas, però, per raons d'ordre públic, de convivència i mediambientals, els ajuntaments poden acordar l'obligatorietat de tancament en horari nocturn.

Arxivat a: Ajuntament, Urbanisme i Activitats
Establiments comercials
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/03/2023 a les 14:53h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)