Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Policia Local de les Franqueses ja ha tramitat 193 sancions referents a l'incompliment de la normativa de l'Estat d'Alarma

04/05/2020

Es reforçaran els controls per assegurar el compliment de les diferents fases de desconfinament

Les diferents fases de desconfinament suposa un compromís per part de la ciutadania en les properes setmanes. Primer es va permetre la sortida de menors de 14 anys i ara les sortides d'esports no professional, dues mesures que han anat acompanyades d'una normativa horària i de seguretat. Des que va començar l'Estat d'Alarma, la Policia Local de les Franqueses ja ha tramitat 193 denúncies per l'incompliment de la normativa referent a la prevenció del Covid-19. 

Tenint en compte que les properes setmanes, si tot va sobre el previst, hi haurà diverses fases de desconfinament, la Policia Local reforçarà els controls per assegurar el compliment de les diferents mesures establertes a les carreteres, però també a punts on es poden donar situacions d'aglomeració de persones. 

Recordem que l'Ajuntament ha precintat tots els espais de jocs infantils i les zones amb màquines per practicar esport a l'aire lliure. Preguem que tothom respecti la normativa vigent tant pel que fa als llocs on no s'hi pot accedir com pels horaris i distàncies marcades per practicar les sortides permeses. 

Arxivat a: Ajuntament, Seguretat Ciutadana
Policia Local
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/10/2021 a les 16:08h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)