Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Hotel B&B, de les Franqueses, acollirà pacients de l'Hospital General de Granollers

27/03/2020

Aquest equipament estarà a punt per entrar en funcionament la setmana vinent

L'Hotel B&B, situat al carrer Valldoriolf de les Franqueses (a la zona del Ramassar), acollirà pacients de l'Hospìtal General de Granollers. Així ho ha designat el Servei Català de la Salut en el marc de les mesures per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2, que ha confirmat avui el director executiu del Sector Sanitari del Vallès Oriental, Joan Parellada, a l'alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé. De la seva banda, l'Ajuntament de les Franqueses s'ha compromès a intensificar la neteja de la zona durant els dies que l'Hotel B&B estigui habilitat com a centre sanitari. 

Aquest hotel funcionarà com a equipament sanitari addicional als espais que té disponibles l'Hospital General de Granollers i dependrà directament del centre sanitari. L'equipament, que estarà a punt per començar a funcionar durant la setmana vinent, disposarà de 80 habitacions individuals per a pacients amb perfil d’hospitalització a domicili que no puguin estar a casa per no complir els criteris socials necessaris.

 

Arxivat a: Ajuntament
Hotel B&B
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)