Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Com hem de gestionar els residus d'una persona afectada per Covid19 o en quarentena?

27/03/2020

Tota la brossa generada per aquesta persona anirà al rebuig seguint un protocol de seguretat dins la llar

Per gestionar la brossa generada per una persona aïllada necessitarem tres bosses d'escombraries i una paperera dins l'habitació de l'afectat. Tota la brossa de la persona aïllada anirà al contenidor de la resta o rebuig. No farem separació de la brossa en aquest cas. El procediment correcte i segur és el següent:

1. Col·locar una galleda o paperera (millor que el recipient tingui pedal i tapa) dins l'habitació de la persona aïllada. Aquesta persona llençarà tots els residus, inclosos els d'un sol ús, a la bossa d'aquesta paperera (bossa 1).

2. Quan haguem de buida la paperera tindrem una segona bossa d'escombraries (bossa 2) a la porta de l'habitació on introduirem las primera bossa (bossa 1), dins també hi posarem el material d'un sol us del cuidador o persona que reculli la brossa de dins de l'habitació. Aquesta persona s'haurà de rentar les mans tot seguit.

3. Introduïrem al bossa 2 dins la bossa dels residus de la fracció resta generals, o sigui, els habituals i llençarem aquesta tercera bossa al contenidor de resta.

A la imatge podeu veure un esquema del procés.

Arxivat a: Ajuntament
Residus d'un aïllat
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/03/2024 a les 11:01h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)