Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'Ajuntament col·labora en una xarxa de voluntaris per cosir mascaretes i bates per distribuir entre el personal sanitari

22/03/2020

Des del consistori també es porta a terme la recollida i el repartiment de material que cedeixen les empreses

L'Estat d'Alarma com a conseqüència del coronavirus Covid-19 ha generat xarxes de voluntaris per ajudar al personal sanitari que aquests dies estan atenent les persones que més ho necessiten. És en aquest sentit que l'Ajuntament de les Franqueses col·labora en una xarxa de voluntariat dedicat a confeccionar mascaretes i bates per repartir entre els centres sanitaris. Diferents voluntaris de l'Ajuntament recullen el material, el reparteixen entre les persones que es dediquen a cosir, recullen el material quan està acabat, el renten, l'esterilitzen i el fan arribar als centres que ho necessiten.

Aquesta xarxa impulsada des de l'Ajuntament també es dedica a la recepció i distribució de material sanitari cedit per empreses, comerços... Fins ara s'han fet arribar a diverses residències per a la gent gran de les Franqueses i a l'Hospital General de Granollers. A mesura que es vagin cobrint les necessitats dels centres de salut, el material també s'anirà repartint entre els comerços que ho necessitin. 

Aquelles empreses que vulguin cedir material, els centres sanitaris que en necessitin i les persones que vulguin col·laborar en alguna de les tasques com cosir mascaretes i bates poden trucar al telèfon 938 467 676.

Arxivat a: Ajuntament
Residència les Franqueses
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:12h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)