Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Els alumnes de l'Escola Colors proposen un tobogan gegant a la plaça Major

11/03/2020

El tobogan és la proposta guanyadora del simulacre de ple que han realitzat els alumnes de 3r d'aquesta escola

Un tobogan gegant que permeti baixar lliscant des de la part superior de la plaça Major a la part inferior i una zona d'skate ha estat la proposta més votada en el simulacre de ple municipal que els alumnes de l'Escola Colors han realitzat durant la visita a l'Ajuntament. Els alumnes de 3r d'aquesta escola s'han transformat durant una estona en regidors i han debatut i discutit diverses propostes per a la plaça Major, moderats per l'alcalde, Francesc Colomé, que ha presidit la sessió.

El ple, però, ha estat la part final d'una visita que ha començat amb les explicacions de la història de l'edifici de l'Ajuntament i el significat de l'escultura de la plaça. Dins l'Ajuntament, han visitat l'Arxiu Municipal, s'han presentat als gegants i han passat una estona al despatx de l'alcalde.

 

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Visita Colors 1
Visita Colors 2
Visita Colors 3
Visita Colors 4
Visita Colors 5
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/11/2020 a les 14:17h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)