Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Comunicat sobre el fotovermell

19/02/2020

Les novetats contractuals vinculades a aquestes instal·lacions no alteren de cap manera la tramitació de les sancions per les infraccions comeses

Davant d’algunes informacions publicades darrerament, l’Ajuntament de les Franqueses vol aclarir que les sancions dels fotovermells ubicats al municipi es continuen tramitant amb normalitat, com fins ara. I, per tant, les novetats contractuals vinculades a aquestes instal·lacions no alteren de cap manera la tramitació de les sancions per les infraccions comeses.

Recordem que el contracte amb l’empresa que ha gestionat els fotovermells ha finalitzat, però en aquests moments l’Ajuntament treballa en un concurs per adjudicar el manteniment d’aquest sistema. Fins el moment que aquest concurs estigui resolt, el consistori ha formalitzat un contracte menor a l’empresa ENS TELECOM, que era qui s’encarregava de la gestió fins ara, com a mesura de transició fins que s’adjudiqui aquest servei de manteniment.

A partir d’ara, tota la instal·lació ha passat a ser propietat de l’Ajuntament de les Franqueses i la Policia Local ha assumit també el filtratge de les imatges previ a la validació de les infraccions comeses en aquests punts. Aquests són els únics canvis que s’esdevenen de la finalització d’aquest contracte. Pel que fa a les sancions, es continuaran tramitant amb normalitat si es detecta una infracció.

Arxivat a: Ajuntament
Inadmès el recurs de la PAM contra la contractació del foto-vermell
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/07/2020 a les 07:47h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)