Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La col·laboració entre l'Ajuntament i la Fundació per a la Gent Gran acompleix els objectius

12/02/2020

La revisió del conveni anual posa de manifest la necessitat i la idoneïtat dels serveis existents

La comissió de seguiment del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Furncaicó Privada les Franqueses del Vallès per a la Gent Gran es reuneixen anualment per valorar la feina i els serveis que s'estan oferint i millorar-los o ampliar-los, si s'escau. Enguany, aquest conveni que pretèn donar resposata immediata a les persones grans en situació de fragilitat o amb dificultats ha arribat fins a 50 usuaris. L'objectiu és oferir recursos a cost zero a les dificultats de mobilitat, econòmiques, familiars o socials. Durant aquest 2019 s'ha ofert 1 servei complet setmanal de dutxa, perruqueria, podolotia, una activitat dirigida i un dinar compartit a la residència. També ha funcionat el servei de transport adaptat, el de càtering amb repartiment a domicili i el servei de podologia.

De cara a aquest 2020 es modifica la ubicació del servei de perruqueria que s'ofereix a la secció del Casal de la Gent Gran de les Franqueses situada al mateix edifici.

Arxivat a: Gent Gran
Fundació Privada de les Franqueses del Vallès per a la Gent Gran
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/05/2024 a les 15:36h
Plan Avanza 2 Reconeixement Administració Oberta Posició Top10

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)