Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

La Biblioteca de l'Esport de les Franqueses se suma a la Mitja 2020

14/01/2020

Amb motiu de la cursa, la Biblioteca Municipal mostra en forma d'exposició temporal les novetats d'aquest catàleg bibliogràfic fins a mitjan febrer.

El Servei Municipal de Biblioteca de les Franqueses se suma, un any més, a la Mitja Marató aportant l'exposició del darrer material especialitzat sobre esport i educació. Aquesta acció forma part del projecte Biblioteca de l'Esport. Recurs per a l'Educació, nascut ara farà 4 anys. 

La Biblioteca de l'Esport és una aposta per la bibliografia especialitzada en l'educació a través de la pràctica i de la promoció de l'esport. Fins ara s'han realitzat 2 jornades temàtiques i ja se'n prepara una tercera per a aquesta propera tardor que se centrarà en la pràctica de l'esport en el medi natural. Poc a poc, la biblioteca ha anat ampliant el seu catàleg de llibres especialitzats a disposició dels lectors. El catàleg amb totes les novetat es pot consultar al següent enllaç.

Arxivat a: Cultura
Biblioteca de l'Esport
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2020 a les 21:04h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)