Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'OnCodines farà parada a les Franqueses

12/12/2019

L'organització fa una crida per sumar voluntaris i participants

Ja és oficial que l'aturada per dinar de l'Oncodines Trail es farà a les Franqueses. Els organitzadors estan acabant de tancar tots els trams dels dos recorreguts previstos. En la presentació al municipi han avançat que l'objectiu és superar els 100 equips i comptar amb 250 voluntaris als diferents municipis per on passa. De moment, ja hi ha 49 equips inscrits, el que suposa uns 8.000 euros de recaptació, i uns 100 voluntaris. Hi haurà 8 etapes pels equips que caminen i 9 pels que corren i tots coincidiran a les Franqueses, punt mig del recorregut. Tal i com ha comentat la regidors d'Esports, Montse Vila, "les Franqueses sempre ha destacat per l'aposta per l'esport i per l'esperit solidari dels seus veïns i veïnes amb projectes consolidats com els "10km de les Franqueses", la feina a diversos països de l'Àfrica de l'AE Ramassà o el programa de beques de diversos equips de futbol del municipi, entre d'altres".

Els organitzadors no parlen de cursa, parlen de repte, ja que l'objectiu és recaptar fons per al suport a malalts i famílies de malalts de càncer. Per això, tots els diners recollits van a parar directament a la Fundació Oncovallès. Jordi Franquesa, codirector de l'OnCodines, ha destacat que "no hi ha podi perquè tothom guanya" i que l'important és participar i ajudar en la lluita contra aquesta malaltia. Recordem que cada equip, a banda dels 40 euros d'inscripció per participant, ha d'aconseguir un mínim de 600 euros com a donatiu. La pàgina web de l'OnCodines publicita tots els equips i permet fer-ne donatius. Per Oncovallès, aquesta iniciativa ha estat una nova oportunitat per continuar amb la feina que fan des de Granollers i que s'havia vist afectada greument per la crisi. Pere Cladellas, president de la Fundació Oncovallès ha parlat dels nous projectes com la col·laboració amb el Club de Tir amb Arc les Franqueses i la col·laboració amb les àrees d'esports de diversos ajuntaments de la comarca.

La cursa neix com a homenatge a la Glòria, membre del grup de corredors de Sant Feliu de Codines, que fa uns mesos va perdre la lluita contra el càncer. L'OnCodines Trail és una història d'amor trista. Farem per la Glòria el que no hem pogut fer abans" comenta Lluís Vilalta, codirector. Per això, encara que no es pugui participar en la cursa, també es pot col·laborar adquirint els braçalets que trobareu al Complex Esportiu Municipal i a l'Ajuntament de les Franqueses.

Tot i que els trams encara no s'han publicat, els organitzadors ja han avançat el recorregut: la sortida serà a les 8 del matí des de Sant Feliu de Codines i enfilarà cap a Sant Miquel del Fai, els Cingles de Bertí, el Puig Ciró, Puiggraciós, a la Garriga les rutes caminant i corrent i de camí cap a les Franqueses, els primers passaran pel Parc del Falgar i els segons, pel turó de les Mentides. A les Franqueses es farà la parada per dinar a la plaça de l'Ajuntament, en acabar, els participants continuaran cap a Granollers, Canovelles, cap al pou de glaça de l'Ametlla, Can Plantada a Santa Eulàlia, castell de Montbui i final a Sant Feliu de Codines. 72 km pels corredors i 55 pels caminaires, en total.

La primera edició de l'OnCodines Trail serà el dia 21 de març. Podeu fer les incripcions com a equip o voluntaris, o cercar més informació al web www.oncodinestrail.cat

Arxivat a: Ajuntament, Esports
Presentació de l'OnCodines Trail 3
Presentació de l'OnCodines Trail 1
Presentació de l'OnCodines Trail 2
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 09:39h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)