Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

L'"Art de parlar" a Bellavista

08/11/2019

El Centre de Formació d'Adults implementa la metodologia Visual Thinking Strategies

Utilitzar les obres d'art per millorar les competències comunicatives dels alumnes i, per extensió, treballar aspectes com la cohesió social o les emocions són alguns dels objectius del programa l'Art de Parlar, que s'està implementant durant aquest curs al Centre de Formació d'Adults de Bellavista (CFA).

El recorregut d'aquest centre educatiu en el projecte es va iniciar durant el curs passat amb una formació per als docents al MNAC, Museu Nacional d'Art de Catalunya, sobre la metodologia Visual Thinking Strategies, desenvolupada des del MOMA de Nova York i implementada a Europa a Dinamarca i a Catalunya. El curs 2018-2019 va ser l'inici d'aquest projecte a les Franqueses amb diverses experiències en visites a museus. El 2019-2020, representa la fase de consolidació d'aquesta metodologia d'aprenentatge al CFA.

Durant aquest curs, es faran diverses propostes als alumnes per participar en situacions reals comunicatives a través de l'observació d'una obra d'art, ja sigui a classe o en visites a museus. Seran converses reals sense correccions dels professors per donar la màxima llibertat expressiva a l'alumne i ajudar a potenciar la capacitat interpretativa i argumentativa.

D'aquesta manera, el Centre de Formació d'Adults de Bellavista amplia les metodologies educatives i transversalitza els aprenentatges a través de l'observació i l'expressió oral.

Arxivat a: Educació
Visita al MNAC dels alumnes del CFA Bellavista
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2020 a les 14:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)