Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Obertes les inscripcions del programa Entrena La Mitja 2020

17/09/2019

A partir del 7 d'octubre, el Club A4elKm planificarà entrenaments segons nivells perquè tothom pugui assolir el seu objectiu

Per novè any consecutiu, l'Ajuntament de les Franqueses, juntament amb el Club d'Atletisme A4elKm, posa en marxa el programa Entrena La Mitja, que té com a objectiu la preparació de la Mitja Marató Granollers - les Franqueses - la Garriga. La prova esportiva, organitzada per l'Associació Esportiva La Mitja, se celebrarà el dia 2 de febrer de 2020, tornant al calendari habitual, després del parèntesi de l'any passat en què es va disputar a finals de febrer per evitar la coincidència amb la Mitja de Barcelona.

El programa Entrena La Mitja començarà el dilluns 7 d'octubre i està adreçat a atletes novells, però també a aquells corredors que volen millorar la seva marca. En aquest sentit, els entrenaments, a càrrec de tècnics d'A4elKm, estaran planificats segons nivells i es duran a terme tres dies per setmana, els dilluns, els dimecres i els divendres, de les 20 a les 21 h del vespre. La sortida i l'arribada dels entrenaments serà a la Zona Esportiva Municipal de Corró d'Avall, tot i que el gimnàs de l'escola Guerau de Liost oferirà servei de vestuari i de dutxa per als corredors i corredores.

Les inscripcions ja són obertes i s'han d'efectuar a les oficines del Patronat Municipal d'Esports. Els participants hauran d'omplir un formulari, amb les dades personals i d'altres dades d'interès en relació amb la salut i els hàbits de pràctica esportiva. La inscripció, que és totalment gratuïta, també inclou l'assegurança esportiva.

 

Arxivat a: Esports
Entrena la Mitja 2020
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/04/2020 a les 16:10h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)