Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses s'adhereix a la campanya Festa Lliure, Fes-te Lliure

26/07/2019

Els braçalets de sensibilització de la iniciativa ja es troben al vestíbul de l'Ajuntament

Que vesteixi i balli com a mi m'agrada no vol dir que vulgui res amb tu’; ‘No justifiquis el masclisme o l'alcohol o altres drogues’, i ‘Tocaments, comentaris sobre la roba i el cos, mirades, acudits... són també violències masclistes’, són alguns dels missatges de sensibilització de la campanya Festa Lliure, Fes-te Lliure, inclosa dins el Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17 , amb l'adhesió de l’Ajuntament de les Franqueses.

Al vestíbul de l'Ajuntament, ja es poden trobar els braçalets de la campanya, un dels elements de promoció d'aquesta iniciativa que té com a objectiu sensibilitzar, prevenir i atendre els possibles casos de sexisme i agressions sexuals que es poden donar durant les nits de festes majors.

L’acció Festa Lliure, Fes-te lliure també posa a disposició dels usuaris un telèfon de contacte (680 520 899) que funciona les nits de festa major, per donar suport i ajuda, assessorament i informació en temes relacionats amb comportaments sexistes i agressions sexuals.

La campanya Festa Lliure, Fes-te Lliure es reforça  amb la pancarta  ‘No és No. Les Franqueses lliure d'agressions sexistes, LGTBI-fòbies i racistes´, que impulsa l'Ajuntament de les Franqueses des de l'àrea de Feminisme i Igualtat.

D'altra banda, l'Associació Mirall. Feminisme d'acció social també promourà diverses accions reivindicatives i de conscienciació d'un oci sa, segur i igualitari, en el marc de les festes majors de Llerona i de Corró d'Avall, d'entre les quals la instal·lació d'un 'photocall' feminista. 

 

Arxivat a: Infància i Joventut, Ajuntament
Braçalets Festa Lliure, Fes-te Lliure
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/10/2021 a les 13:35h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)