Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Es consolida la segona edició del Summer Market

01/07/2019

Més de la meitat del comerç de les Franqueses, present a la segona edició del mercat d'estiu

El Summer Market s'ha convertit en una cita ineludible de l'estiu franquesí. La plaça de Joan Sanpera ha acollit, aquest dissabte, la segona edició del Summer Market. Més de 30 empreses, botigues i negocis, més de la meitat del comerç de les Franqueses, han ofert els seus productes i han presentat les seves novetats, en un entorn lúdic i familiar. Una manera òptima d'incentivar i dinamitzar  el comerç de les Franqueses, amb l'organització de LF Comerç, l'associació de botiguers, comerciants i professionals de les Franqueses.

Les persones que s'hi han apropat han gaudit d'una jornada plena d'activitats, de música, de gastronomia i d'actuacions.... Durant tot el dia, s'han realitzat diversos tallers i demostracions organitzats pels paradistes i per LF Comerç destinats a tots els públics i amb molt bona acollida.

Segons l'organització "la nostra voluntat és créixer, arribar més lluny i fer més gran el mercat d'estiu i el poble. La valoració per part de tots els paradistes és molt positiva i la majoria ja ens han dit que volen repetir".

 

Arxivat a: Dinamització Econòmica
Summer Market 2019
Summer Market 2019
Summer Market 2019
Summer Market 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/11/2021 a les 21:13h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)