Mida del text Augmentar la mida del text Mida del text normal Reduir la mida del text | Sense estils | Versió mòbils | Mapa Web
ES | EN | FR

Les Franqueses, subseu de la Granollers Cup, acull el millor handbol base internacional

19/06/2019

Entre el 26 i el 30 de juny, es disputaran al municipi al voltant de 140 partits

Les Franqueses del Vallès torna a ser aquest any una de les subseus de la Granollers Cup, un dels tornejos internacionals d’handbol base més importants del sud d’Europa. La competició, organitzada pel Club Balonmano Granollers, se celebrarà del 26 al 30 de juny, amb la presència d’uns 5.000 esportistes de més de tres-cents equips de 13 països i la disputa de més d'un miler de partits. Els internacionals Marc Cañellas (IFK Kristianstad -Suècia-) i Lara González (ES Besançon - França-) en seran els padrins.

Tots els detalls d'aquesta 21a edició de la Granollers Cup s'han explicat a la roda de premsa de presentació de la 21a edició de la Granollers Cup, que ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda, a la sala de premsa de l'Ajuntament de Granollers, amb la presència de la nova regidora d'Esports de l'Ajuntament de les Franqueses, Montse Vila.

Les Franqueses acollirà al voltant de 140 partits de la Granollers Cup, que es disputaran entre el Pavelló Municipal d’Esports i la Pista Semicoberta. Pel que fa a la representació dels equips franquesins al torneig,  tornarà a ser nombrosa, amb la participació de prop de 150 jugadors i jugadores de 12 equips, 9 de l’estructura del Patronat Municipal d’Esports i 3 de l’AEH Les Franqueses. Concretament, en categoria masculina, hi prendran part 2 equips alevins, 1 d’infantil, 2 cadets i 1 juvenils i 1 júnior, amb un 91 jugadors. En categoria femenina, les representants seran 57 jugadores, emmarcades en 1 equip aleví, 2 infantils, 1 cadet i 1 juvenil. La passada edició, dos equips de les Franqueses van arribar a dues fases finals de la Granollers Cup, aconseguint un tercer lloc en aleví mascul í i una quarta plaça en la categoria aleví femení.

A nivell logístic, diversos centres escolars de les Franqueses s’habilitaran com a llocs d’allotjament per a equips participants. Es tracta de l’Escola Guerau de Liost, l’Escola Bellavista Joan Camps, l’Escola Colors, l’Institut el Til·ler i l’Institut Lauro.

 

Arxivat a: Esports
Roda de Premsa presentació Granollers Cup 2019
Roda de Premsa presentació Granollers Cup 2019
Roda de Premsa presentació Granollers Cup 2019
Partit de la Granollers Cup
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/09/2020 a les 14:45h
Plan Avanza 2

Col·labora:

Diputació de Barcelona

© Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Ctra. de Ribes, 2 - 08520 Les Franqueses del Vallès

Tel. 938 467 676 - Fax 938 467 767

(Necessites javascript per veure aquest correu-e)